A kisfiúknak majdnem minden esetben kell segítség a fityma felhúzásához előbb-utóbb? Vagy vannak fiúk, akiknek magától feljött?
Mi nem húzogattuk neki. Mikor az összetapadás kezdett oldódni, onnantól a fürdésnél húztuk addig, míg engedett. Most 22 hónapos a kisfiam és kb. 3-4 hónapja teljesen hátrajön neki a bőr, amint be is mutatta egyik pelenkázás alkalmával, én meg majdnem frászt kaptam.
Még annyit tennék hozzá, hogy amíg élettanilag van összetapadás, addig nem "koszosodik" alatta, onnantól kell rá jobban gondot fordítani, amikor fehér, túrószerű valami távozik, akkor szűnt meg az összetapadás.
Én úgy tudom, hogy ez alkati dolog a kisfiúknál, de az erőltetett huzigálással csak rontani lehet a helyzeten.
Nekem is úgy tűnik, alkati kérdés.
Nekünk pár hetesen is már egy kicsit mozgott a tetején, látni be alá, mikor mondjuk megtörlöm a kukacot, és feljebb jön a bőr.
Úgy szeretném megúszni a rántást, műtétet.
93%-os vagyok! Bocsáss meg kérdező, de off-ot írok, mert máshogy nem tudom, kedves lepontozó NET társamat megszólítani, mert tudom, hogy nem Te vagy az!
Csak kíváncsi vagyok. Kedves lepontozó! Ugyan áruld már el, hogy melyik részét nem találtad hasznosnak a válaszaimnak? Nem tudom, de ha téged az elégít ki, hogy feszt lepontozgatsz, ha meglátod a válaszom, lelked rajta, csak mardos a kíváncsiság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!