Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Mit tegyek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek, ha fityma szűkülésem van?

Figyelt kérdés

Eddig nem zavart és nem is nagyon gondoltam hogy fityma szűkülésem van csak mostanában kezdtem el vele foglalkozni mivel valószínűleg mindjárt itt az első szex. (Lánytól függ hogy mikor érzi magát készen). De én sem vagyok teljesen magabiztos mivel rájöttem hogy nem olyan komoly , de attól még fitymaszűkülésem van. mit tegyek?

-forduljak orvoshoz mielőbb és kérjem ki a véleményét(10000HUF a vizsgálat)

-mondjam el a szüleimnek (hogy állják a költséget) és úgy mennyek dokihoz

-nem kell csinálnom semmit...

(F/16)

2009. dec. 14. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
szülő,és doki ;)
2009. dec. 14. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
rendesen mozog rajta a bőr és nem fáj? akkor nem kell orvoshoz menni
2009. dec. 14. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
merevedet állapotban nagyon nehezen mozog és fáj :S de nem akarom hogy felrepedjen :S
2009. dec. 14. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem "fitymaszűkülés" hanem fitymaszűkületnek nevezik mind1 nem lényeg annyira!!

A vizsgálat ingyenes Péterfy Sándor utcai kórházban urológiai osztályon és gondolom minden állami kórházban, nekem kb. másfél hónapja műtötték meg ( Dr. Szecső László)---> Fordulj hozzá bizalommal, rendes doki nem gáz ha elmész, a műtét kb 10 perces , készülj fel rá lelkileg és szólj szüleidnek aztán doki :S :) sok sikert ha van kérdésed írj:)

2009. dec. 15. 00:11
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek! irány a doki :S
2009. dec. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!