Repülőn utazó babásokhoz, kérdések?
1.Holnapután utazunk Szicíliába és nem tudom, hogy az üveges bébiételeket hova tegyem (egyáltalán tehetem-e valahova). Felvihetem az utastérbe a hátizsákomba? Attól félek, hogy a bőröndben összetörik.
2. Ezenkívül hallottam, hogy itatni kell a babákat föl-leszálláskor, de azt nem tudom, hogy akkor ha felviszek 2 doboz ivólevet, abba beleköthetnek-e.
3. Ha vizet és tápot viszek, a vizet megmelegítik, ha kérem?
4. Milyen ruhába érdemes vinni 11 hós babámat? Sapit, cipőt érdemes bekapolni a repüléshez?
babakocsihoz a becsekkoláskor kérni kell zsákot, amit a repülőre bemenet a repülő ajtajában kell hagyni (addig benne lehet a baba, szóval nem kell a bőröndökkel együtt csomagként feladni) - külön teszik el a gépre és már kiszálláskor egyből megkapod (nagyon jól jön, ha transzferrel utazol, de egyébként is)
1 babakocsit ingyen fel lehet vinni a gépre
egyik válaszolónak:
én raktam a bőröndbe babavizet pár üveggel, mondjuk 4 bőröndünk volt igy fért bele. És vittem forralót, ott vettem bubi mentes vizet és azt forraltam a tápinak. Meg mint irtam már itt, vannak műanyag dobozban is bébikaják, igaz jobban gyümisek. Meg kását is vittem neki, azt is meglehet a forralt vizből aztán csinálni. Hipp bogyós teát.
így van, nem számít hány bőrönd van, csak összességében beleférj a légitársaság által megszabott súlyhatárba
van amelyik légitársaságnál pl a bébijegyhez is adnak 10 kg felvihető súlykeretet, máshol nem
Akinek még aktuális. Ferihegyen és Szicíliában sem kellett semmibe kóstólni. Vittem külön tápot és vizet és ott kértem, hogy melegítsék meg. Amúgy cumimelegítőt vettem (6 ezerért, de már régóta megvan), és abban melegítettem a szállodában a bubimentes vizét, abba tettem a tápot.
Én ivólevet, cumit is tettem be, de nem fájt a füle. Viszont amit hibáztam, hogy műanyagdobozos hippet vittem és kiderült, hogy más ízű, mint az üveges. Szóval kb. 1 hétig nem evett semmit szegénykém kekszen kívül. Inkább több megszokott ízű bébiételt vigyen az ember, mint ahogy én tettem.. Wizzair-nél nem lehet külön bébinek plusz bőrönd..:( Szóval nálunk a babacuccok voltak egy bőröndben, plusz a férjemmel a miénk egy másikban. A repcsire vittem játékokat plusz rágcsálnivalót (kölesgolyó, keksz, buláta, kuki), nagyon jó, hogy volt nálunk, mert azért ezzel némileg lekötötte. De azért iszonyatosan akart menni és mozogni és így volt némi hiszti is. Babahordozó ülést nem engedték fölvinni sajna az utastérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!