Mik az éhezés tünetei egy babánál? Ha van 3 óránként pisi akkor is éhezhet? Nem tudom, hogy elég e még neki a tejem.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 16:18
11/13 anonim válasza:
Az utolsó kisregény írója vagyok,
Semmi esetre sem erőltetem az ételt, a kanalat a szájába, mert fáj a fogínye!!! Nem akarok neki fájdalmat okozni! Inkább kézzel adom, mint ahogy írtam is.
12/13 A kérdező kommentje:
Természetesen a cumisüveget sem fogadja el és semmi folyadékot.Öt óránál tovább nem hagytam és nem is szeretném hagyni éhen-szomjan.Szerintem ezt csak az tudja megérteni,aki hasonló helyzetben van.Egyszerűen nem lehet erőltetni.Én már úgy látom,hogy akkor inkább éhen halna,de akkor is a cicit akarná.Hát tényleg elég érdekes,de így van.Lehet,hogy a fogak is közrejátszanak,de hát más babák is esznek,ha jön a foguk.Most csak abban bízok,hogy lesz tejem.
2009. ápr. 20. 08:59
13/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok,
A mi babáink nem esznek, ha jön a foguk. :)) Majd esznek, ha akarnak, sztem jól teszed, hogy nem erőlteted.
Tejed meg lesz, ha eddig is volt. Babám 7 hós volt mikor óránként evett, de beállt megint a kereslet-kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!