Nekem a kisbabam aki 5 honapos mult egy hete nem mond mast csak hogy eeeee. Normalis az hogy o nem mond olyanokat hogy ge meg go vagyis massalhangzokat? Nem jelet ez valami olyasmit hogy kesobb nem tud majd beszelni?
Babád 5 hónapos! Most jött rá, hogyan kell mondani azt, hogy eeeeeeee. Tetszik neki, tehát gyakorolja amig rá nem jön, van más is a gőgicsélő szótárban aztán majd az újabb felfedezés lesz a sláger egy darabig.
Egyáltalán nem jelenti azt, hogy később beszédproblémái lesznek! Az a gyanús ha egy gyerek nem nyikkan meg! Vagy éppen állandóan bőg.
szió! az én fiam három hétig csak sikoltozott, mert rettentően tetszett neki a saját hangja. csak pár napja kezd a fülsiketítésen kívül mással is kísérletezni :)
6 hónapos
szóval nyugi, a babáddal minden okés!
Az én babám 5,5 hós, 1 hónapja csak azt hajtogatja, hogy: hö-hö-hőőőőőőőőőőőőő
Kinek mi tetszik:D
Én is várom, mikor lesz már új "szava", de ettől még szerintem nagyon is értelmes, ügyes kisbabák.
Én kb 4 hónapos korában 2 hétig csak azt hallgattam, h "mm. Mmmm. Mm.". Aztán visítozni kezdett, majd hörögni, krákogni, "kamuköhögni". :) Most 5,5 hónapos, a "háblábláblá" a sláger, meg az összes többi, amit már begyakorolt! Nagy szimuláns amúgy, már gyakorolja a "jajjdenagyonfáj" sírást is, persze könny nélkül. Ha odarohansz, a képedbe vigyorog! :D
Szóval semmi gond a babáddal, ne aggódj! Sorra kipróbál mindent, ami eszébe jut! Ami tetszik, azt hetekig hajtogat(hat)ja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!