Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok pólót 3-6 hós gyerekeite...

Adtok pólót 3-6 hós gyerekeitekre?

Figyelt kérdés
Én max hosszú body+ arra a póló. De ált. csak body+nadrág. Engem zavar, hogy csúszkál. Ősszel is hosszú body, gatya +pulcsi/mellény lesz rajta, a pólót kihagyom. Ti hogy öltöztetitek majd ősszel?
2011. aug. 31. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
A póló nekünk sem jött be. Én is body, nadrág, kardigán, éjszakára, otthonra, rugi.
2011. aug. 31. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:

pólót pár db-ot szoktam venni csak. itton megteszi játékhoz mert a body-értékesebb azt védi.

h. újjú fehér body-ra is ráadom mert vagány . bár nem praktikus.

ősszel itthon : játszónadrág, zokni és body

ha megyünk valahová overall és rugi

2011. aug. 31. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Míg akislányom csak feküdt addig csak body, ha hüvösebb volt akkor hosszújju polo.

aztán elkezdett forogni, aztán csúszni, ami mind hasalás a hideg kövön. ekkor kezdtem el a body-ra poló vagy kisruha módszert. anyósom kötött egy egyszerü fenékig érö kisruhát amiben csúszhatott ezerrel.

2011. aug. 31. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy adtam, hosszú ujjú body és arra a póló.

Ősszel szerintem body, póló, nadrág, vagy kantáros rugi lesz rajta.

2011. aug. 31. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
En adtam, ha mentunk valahova, mert rengeteg szep polot kaptunk. De itthonra nem tul kenyelmes, engem is zavart, hogy felcsuszott.
2011. aug. 31. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Első lányomnál kb 4-5 hónaposan bejött a nyár, dögmeleg, igen, adtam rá csak pólót, body nélkül (póló, szoknya v rövidnaci). Mire eljött az ősz/tél, már négykézlábazott, akkor már adtam ujjatlan bodyt a hosszú ujjú vékony anyagú póló alá.

Most a második lányomnál ugyanez. Nincs semmi baj, ha nincs rajta body, hanem csak póló, hiszen nyár van és meleg van.

2011. aug. 31. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem adtam anno,mert én a body híve vagyok.Nagy melegben ujjatlan,télen hosszúujjú és arra a pizsi.

Kivan a dereka a pólóból,ezt nem szeretem.

Most 30 hós de még éjjel bodyban alszik,ez a pelust is jobban tartja.

2011. aug. 31. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sokszor adok a lányomra, főleg, mióta jó idő van. Most 6 hónapos.

Ősszel valószínűleg adok majd a póló alá egy ujjatlan bodyt.

Mondjuk ő még nem kúszik-mászik, max. forgolódik. Úgy meg nem csúszik fel neki.

2011. aug. 31. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Bodyt használok,hosszú ujjúra néha adok rövidet,úgy " trendi ":),meg néha elég csak egy kis vékony réteg pluszba.De a dereka kint lenne a csak pólóból.Anyukám mindig elmondja h mekkora találmány ez,kár h 27 éve nem volt ilyen,mikor én voltam kicsi csak kis ingek voltak,mindig kijött a nadrágból.

Mellesleg az 5 évesemre éjszakára szintén bodyt adok még,pont emiatt.

2011. aug. 31. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!