Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha hagyom sirni éjszaka,...

Ha hagyom sirni éjszaka, mikor felébred, elalszik? 6hónapos a babám, de nem alszunk éjszaka.

Figyelt kérdés
Éjféltől óránként, féloránként ébred. Már teljesen kivagyok, mindent kiprobáltam. Azt mondták, hagyjam sirni, pár nap, és már nem is fog felébredni. Igaz lehet? Hagyjam sirni? Nem vagyok kegyetlen, az én szivem is megszakad.
2009. ápr. 19. 04:56
 1/3 anonim ***** válasza:
nem a foga kinozza? próbáld ki a homeos bogyókat hátha attól megnyugszik.
2009. ápr. 19. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is a foga.Én lányom is éjszaka szokott könyörögni, hogy át vigyem, 20 perc sírás után abbahagyja.Addig teljes ideg vagyok!!De félóránként nem kelne fel ezért.

8 hós baba anyukája

2009. ápr. 19. 09:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Éjjel fáj a foga! Homeós vibrucol kúp elalvás előtt, nappal 5-5 szem chamomila vulgaris 15 ch segithet. Próbáld ki! Szegény, nem hinném hogy félóránként téged keresne, ugyhogy fáj valamilye, tuti fogacska!
2009. ápr. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!