Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött babát hányszor...

Újszülött babát hányszor teszel tisztába éjjel és hányszor eteted meg?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor nem kel fel magától,hanem huzamosabb ideig aludna pl:sárgaság miatt.Rendesen felkelted v csak beteszed a cicit v a cumisüveget a szájába és kész?Tistába tenni mindíg evés előtt szoktad?
2011. aug. 30. 12:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És utolsó mit csinálsz, nézegeted éjjel óránként nem e alszik kakis pelusba? Mert logikus, ha felébred a gyerek és érzed, hogy kakis, kicseréled. De egyébként meg úgy logikus, éjjel alszik a baba, mama és nem pelust nézeget meg cserél. Én egyszer sem cseréltem pelust éjjel.

És nem keltettem a babámat enni, jó ők nagy súlyúak voltak 3630 gramm és 4060 gramm, azt mondat az ápolónő 3 kg felett csak akkor kell etetni, ha felkel magától.Mondjuk vészesen sárgák sem voltak csak egy kicsit.

2011. aug. 30. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Ha felébred, és eszik, és szaros a pelója, egyértelmű, hogy kicserélem neki. Egyébként meg nem nézegetem, hogy kakilt-e, ha alszik, akkor alszik - és nagy valószínűséggel nem is kakilt be, mivel a kakilásra felébred, utána meg nyűglődik, mert zavarja.

Én arra írtam, hogy ha kakis a pelus, ki KELL cserélni, hogy ha már fent van amúgy is a gyerek, mert evett, és egyúttal azt is észreveszem, hogy bekakilt, akkor már nem hagyom a szaros pelenkában egész éjszakára... könyörgöm, értsd már meg, mit akartam írni.

2011. aug. 30. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem az első 2 hétben keltenem kellett mert soványka volt.

tisztába soha életében nem tettem éjszaka, pedig már lassan 2 éves :)

most jut eszembe, egyszer kakilt éjjel, akkor cseréltem neki :) egyébként nem kell, így tanulja meg, hogy éjjel alszunk...

2011. aug. 30. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:
mit takar hogy soványka volt? csak kíváncsiságból kérdem. a kislányom 2850-nel született 2690-nel jöttünk haza, de nem keltettem enni. Most 11 hós és 8,5 kg. :-)
2011. aug. 30. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
2800g volt, az 57cm-éhez, ezért kellett keltenem amit nem is vontam kétségbe mert a kórházban 2 csecsemős, az orvos, itthon meg a gyerekorvos és a védőnő is ezt mondta, így 2 hétig 3 óránként tettem cicire
2011. aug. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!