Újszülött babát hányszor teszel tisztába éjjel és hányszor eteted meg?
És utolsó mit csinálsz, nézegeted éjjel óránként nem e alszik kakis pelusba? Mert logikus, ha felébred a gyerek és érzed, hogy kakis, kicseréled. De egyébként meg úgy logikus, éjjel alszik a baba, mama és nem pelust nézeget meg cserél. Én egyszer sem cseréltem pelust éjjel.
És nem keltettem a babámat enni, jó ők nagy súlyúak voltak 3630 gramm és 4060 gramm, azt mondat az ápolónő 3 kg felett csak akkor kell etetni, ha felkel magától.Mondjuk vészesen sárgák sem voltak csak egy kicsit.
Ha felébred, és eszik, és szaros a pelója, egyértelmű, hogy kicserélem neki. Egyébként meg nem nézegetem, hogy kakilt-e, ha alszik, akkor alszik - és nagy valószínűséggel nem is kakilt be, mivel a kakilásra felébred, utána meg nyűglődik, mert zavarja.
Én arra írtam, hogy ha kakis a pelus, ki KELL cserélni, hogy ha már fent van amúgy is a gyerek, mert evett, és egyúttal azt is észreveszem, hogy bekakilt, akkor már nem hagyom a szaros pelenkában egész éjszakára... könyörgöm, értsd már meg, mit akartam írni.
nekem az első 2 hétben keltenem kellett mert soványka volt.
tisztába soha életében nem tettem éjszaka, pedig már lassan 2 éves :)
most jut eszembe, egyszer kakilt éjjel, akkor cseréltem neki :) egyébként nem kell, így tanulja meg, hogy éjjel alszunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!