GYED-et igényelnék a kislányom után, de megakadtam a kitöltésnél. Mit írjak ide?
Figyelt kérdés
a GYED igénylő papír 6/b pontjában van egy ilyen kérdés:
Van(nak)-e a háztartásában másik gyermek(ek), akik után házastársa /élettársa/ bejegyzett élettársa ellátásban részesült? Mit kell ide írni? Azt kell, hogy családit kap a férjem a 7 éves fiam után is? Vagy mit? Tök értelmetlen nekem az egész.
2011. aug. 29. 15:19
2/4 anonim válasza:
Ezt arra vonatkozik hogy a másik gyerekre a férjed élettársad kap e gyes-t gyed-et.
Szerintem valószínű nem.
Csak a NEM-et X-eld be.
3/4 anonim válasza:
A csp ilyenkor nem játszik. Akkor kell ide írnod valamit, ha az első gyerkőc után kap bárki gyedet vagy gyest.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor x-eljük a NEM-et. Az is megzavart, hogy múlt időben kérdezik. (..."részesült")
2011. aug. 29. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!