Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babám kiütéses lett az...

Ha a babám kiütéses lett az egyik pelenkakiütés elleni védőkrémtől (Nivea) akkor mennyi az esélye, hogy a másiktól is az legyen? Milyen fajtát érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
Általában a gyógyszertári popsikenőcsöt használom, de van otthon másik is. A Niveát éjszakára kentem mindig, gondoltam tovább tart. Erre sajnos tiszta hólyagos lett tőle mindene.
2009. ápr. 18. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Kamillázd be neki, és akkor maradj a gyógyszertári kenőcsnél. Sajnos sok kisbabának érzékeny a bőre, csak a gyógyszertári fürdetőt, kenőcsöt szabad használni.

Gyors gyógyulást!

2009. ápr. 18. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Különben visszatértem a gyógyszertárira és gyorsan el is múlt neki, csak szerettem volna, ha van tartaléknak másfajta is.

2009. ápr. 18. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak nappal kenegetem, Nivea-val, este fürci után hintőporozni szoktam, mert az teljesen szárazon tartja a popsiját egész éjszaka. Próbáld ki!
2009. ápr. 18. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekünk még a Sudocrem vált be, az nagyon jó krém. Teljesen bőrbarát!

2009. ápr. 18. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a doki mondta, ha beválik egy krém, akkor ne variáljam mással, mert kiütheti, szóval én mindig bepantent használtam, nem merek váltani, végül is okom sincs rá. A sudokrem tényleg gyorsan megszünteti a pöttyöket!
2009. ápr. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!