Mi ez, pelenkakiütés? Másnál is volt? Bőv lent.
Figyelt kérdés
10 hónapos lesz a lányom,és pár napja nagyon csúnya,sebes lett a popija,nunija.a doktonéni szerint fogzik,és emiatt jobban csíp a pisije,kakija.hiába rakom szinte óránként tisztáa,kimarta.kaptunk elször pimafucort krémet-nem volt jó.most meg valami piros ecsetelőt.nem látok javulást,bár még csak tegnap óta használjuk.volt valakinél ilyen hámhiányos seb a babucin??mennyi idő alatt gyógyult be??2011. jan. 4. 18:37
1/5 anonim válasza:
Szia!
2 hónapja még mi is a pelenka kiütéssel küszködtünk.Aztán a doki azt mondta hogy vegyek a patikában NEOMAGNOL -t.Ez kis fertőtlenítő tabletta , vízben kell feloldani.Aztán a piros ecsetelővel is letörölgetni, végül gyógyszertári popsikrém.Na az valami külön kutyult cucc volt.Összesen fizettem 1800ft-t.De a gyógyszertárosok elrontották a krémet így majdnem 2kg-t kaptunk, szóval nem tudom mennyi lenne a tabletta.De nem hinném hogy valami sok.
Ezzel a "kúrával" 3 nap alatt teljesen elmúlt a popsijáról még a sebesedés is, pedig rettenet csúnya volt neki.
Jaj, és próbáld minnél többet szellőztetni amennyire lehet.Esetleg egy kis bugyit adj rá, amit minden pisi után cserélsz.
Remélem tudtam segíteni!
2/5 anonim válasza:
Látom lemaradt.A Nemagnolos vízzel mosd le a popsiját.A nunijába bele gondolom nem kerülhet.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi.erről a neomagnolról még csk cumisüvegek,meg hasonlók fertőtlenítésénél hallottam,de lehet kipróbálom.nekem a doki kamillás vizet mondott lemosásra,aztán ezt az ecsetelőt,és aztán a csoda popsikrémet,ami patikai,neogranormon,meg valami más összekeverve..eddig be is vált ez a csodakrém,de most kevésne bizonyult:(szellőztetéssel próbálkoztam minap,de sajnos ma már hasmenése is volt,szinte óránként-gondolom szintén a fogzás miatt.....köszi a választ!
2011. jan. 4. 22:13
4/5 anonim válasza:
Nem azért erősebb a pisije, mert valami fertőzése lehet? Ezért csípheti ki a popsiját, punciját.
5/5 A kérdező kommentje:
szia!Nem,voltunk dotornéninél,egyértelműen fogzik,más baja-hál'isten nincs.
2011. jan. 5. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!