Tényleg lehet 100%-os almalevet inni egy 2 hónapos babának?
Figyelt kérdés
2 hónapos a babám még szopik viszont nagyon sokszor szomjas és nincs rá lehetőség illetve a bimbóm nem nagyon bírja hogy mindig szopizni kelljen.A teát nem issza meg és a védönő azt mondta lehet neki 100%-os almalevet adni.Tényleg lehet?Vagy mit lehet még neki adni?2009. ápr. 18. 13:56
1/8 anonim válasza:
forralt vizet vagy babavizet adj neki, almalével még 2-3 hónap múlva ráértek, nem is értem a védőnőt
2/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem íróval. bőven ráérsz még almalevet adni neki! forralt, és visszahűtött víz, lehetőleg ne cumisüvegből, hanem kis pohárból v. kanállal. a babavíz ugyanilyen jó.
3/8 anonim válasza:
vizet adj neki.
az en babam nem itta, kis gripe watert tettem bele, csak az ize miatt, egybol mohon itta :))(es az jo is, a tearol is megoszlanak a velemenyek, a hipp oldalan a termekleirasoknal megtalalod, mikortol ajanljak..pl hipp kamillatea 4 honap, gyumolcslevek 4-6 honap, stb)
4/8 anonim válasza:
almalevet még semmiképp, halványszínűre hígitott kamilla, vagy mecsekteát, vagy a legjobb a babaviz, és nem kell neki sok, pár korty elegendő alkalmanként. Nyáron lehet picit több.
5/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal. Forralj fel neki vizet és azzal itasd. Egyrészt, az nagyon jó szomjoltó, másrészt az almalé némelyik babának savat csinálhat még később is, szóval azzal még ráérsz.
6/8 anonim válasza:
Alamlé 2 hónapos, anyatejes babának? Hol él a védőnőd? Csak vizet vagy babateát adj neki, ha muszáj.
7/8 anonim válasza:
A pickwiknek is van finom gyerekteaja,mivel nincs benne feketezea,nyugodtan adhatod,mi is ezt isszuk,jo izu es illatu!2honaposak vagyunk!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát ezért is kérdeztem meg itt mert én is agyatlanságnak találtam...
2009. ápr. 19. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!