Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babátok hogy viselke...

3 hónapos babátok hogy viselkedik? Nekem egy kis ördög!

Figyelt kérdés

Nem lehet vele bírni, egész nap megcicizik mindent, vagyis meg szeretne, ha nem sikerül akkor felhergeli magát és ordít, kb 20 percet játszik el egyedül ,utána sikongat ,hogy vegyük fel, mindenért hisztizik, nem akar aludni,nem marad meg sehol, se a babakocsiban, se a hordozóban, 3an foglalkozunk vele,de néha már így is kevesen vagyunk....

Izgatott, nyugtalan egész nap, semmi sem jó neki.... Nektek hogy telik a napotok?????? Nyugodt a babátok ?

2011. aug. 27. 12:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ha a te gyereked "kisördög" azért mert 20 percig eljátszik magában (ami nagyszerű, szerintem 10ből 9 anya nem ismeri)

akkor kölcsön adnám a 2 évesemet, csak hogy tudd milyen egy "kisördög" fiúcska, meg a hisztit is szívesen megmutatja, mert hogy egy 3 hónapos nem hisztizik az tuti :)

Anyuka, tessék pihenni, irtó jó gyereked van ahogy leírod, dicsérned kéne nem lehisztizni ha 20 perc után szeretne egy kis foglalkozást tök jogosan :)

2011. aug. 27. 13:43
 12/13 A kérdező kommentje:
A kisördögöt viccesen értettem, köszönöm a válaszokat!!!! Tudom mi a hasfájósság, ő is az, ezért nem tud aludni és elkezdett fogzani is....biztos én vagyok már kimerült...szóval akkor mostantól kisangyalnak hívhatom ?:)
2011. aug. 27. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! A fent írtak alapján nekem egy angyalom van itthon... Csütörtökön volt 3 hónapos, de simán tudok mellette BÁRMIT csinálni. A konyhában a járókája teli színes játékkal, lazán belerakom (kaja után) és 1 órát is elvan magában, aztán meg elaltaja magát... A szobában meg a játszószőnyeget szereti. Ma 3/4 kettőkor fejeztük be az "ebédet", játszott 1 órát, bealudt magától, és most kelt fel 10 perce. Beleraktam a pihenőszékébe, azóta meg a kezét eszi... Ő szerencsémre nagyon jól elvan egyedül, én is ilyen voltam. Persze szoktunk "tornázni", meg játszani is, meg mindig beszélek hozzá. Mindig mosolyog, kis vidám baba. Mindig mondom, hogy a második majd nem lesz ilyen... :)
2011. aug. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!