10 hónapos babátok hogyan viselkedik? Mit tud? Miket eszik már? Minden érdekel!
Pápát integet, mondja i, kb 15-20 szó jelentését biztos ismeri, pl cica, kutya, galamb, ha megkédezem, hol van odanéz, hol a nyelved, kiölti a nyelvét
bútorokba kapaszkodva lépeget, lépcsőzik is négykézláb, óvatosan le tud ereszkedni bármiről, amire felkapaszkodott
két külön tárgyat fog a kezébe, azzal kombinál
iszonyúan szeret rámolni, ha hagynám, ráncigálná elő a ruhákat a szekrényből.
hátrafelé le tud egyedül mászni az ágyról is.
Végülis nagyjából azt eszi, amit mi, nyolc foga van, igyekszem úgy főzni, hogy mindent ehessen, mivel a bébiételt nem bírja, akkor inkább nem i eszik.
Szopizik, emiatt sajnos sokat ébred éjjel, ha csak 3x, akkor már jó az esténk. De emiatt nem akarom elválasztani. Napközben is vagy 2x fél óra, vagy egyszer egy.
az én kisfiam nem pápázik és nem tapsol még sajnos,pedig régóta mutatom neki,de csak jókat rötyög rajtam:)az alacsonyabb ágyra felmászik,de lejönni nem tud még.hisztizni viszont annál inkább:)megfeszíti magát hátrafelé,majd kiesik a kezemből.az felülést szintén hanyagolja és a mászást is.megmutatta,hogy tud mászni,de inkább kúszik ezerrel-hónapok óta.ha felültetem ül,de magától nem.állni szintén régóta feláll,felkapaszkodik,de azt is csak az ágy mellett,vagy anyán:)egyet-kettőt lép csak oldalra.enni eszik sok mindent,amit én(halászlé,rakott krumpli,leves,főzelék,virsli,husi,gyümölcs,krémtúró-szóval ezek a kedvencek)inni teát iszik,instantot.tápszert kap még 2-szer általában.6 foga van,alul-felül 3-3.tündéri kisbaba:)
és a tiéd mit tud?
utolsó vagyok
ja és persze neki is a számítógép és a billentyűzet a nagy kedvenc:)))
Pápát integetünk, csip-csip csókázunk, tapsolunk mindenre ami zene.Mászik, pakol, feláll, oldalazva megy az ágy mellett, a járássegítővel is megy, de vigyázni kell rá.Ha fogom a kezét szinte szalad:)Minden érdekli, hisztizik, hanyatt vágja magát, ha a kisautó elborul ordít:)Reggel, este tápszer, délelőtt tejpép gyümivel, délután főzök neki husit zöldséggel (burgonyával, rizzsel, tésztával).
Kukit rágcsál, parizert, almát....
Este 8-tól reggel 5-6-ig zavartalanul alszik.
8-án lesz 10hónapos a kislányom. 6hónapos kora óta stabilan ül. 8hónapos kora óta --m-ászik -
,9811mm1m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!