Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A borostyánlánc nem tudja...

A borostyánlánc nem tudja megfojtani a babát?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Aki azt sem tudja mi a borostyánlánc,és mire való minek ír véleményt róla?Olyan kérdésre kell válaszolni,amire tudjuk a választ.
2009. ápr. 17. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
lényegtelen, hogy mi a borostyánlánc, amúgy meg leírtam, hogy mi. Egy alternatív gyógymód. Németországban is valami okos kereskedő találta ki mint új csodaszert. Gazdagok vették. És talán kifejt valamilyen hatást a tudatodra, így, hogymondják azt a gyógyszert amiben nincs hatóanyag, de hat, mert elhiszik?... naszóval a baba nem tud róla. Akármi is ez a borostyánlánc, a kérdésben NEM AZ ÁLLT, KEDVES OKOSKODÓ VADIDEGEN, hogy mi is az, hanem az, hogy megfojthatja-e. És véleményem szerint igen, az csak mellékes, hogy tanácsoltam, hogy ne kísérletezgessen más életen.
2009. ápr. 17. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem semmik vagytok ám...................
2009. ápr. 17. 20:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat fogok kiváltani. Sokszor olvastam, hogy a borostyánlánc hasznos tud lenni, elég lett volna annyit írni, hogy éjszakára vegyük róla le. Nem kell engem gyilkosnak beállítani, soha nem tudnék kárt tenni a gyerekemben, és kikérem magamnak attól aki azt írta, hogy ilyen anyának minek gyerek! Gondoskodó, jó anya vagyok, magam főzök a gyerekemnek és nem tömöm gyógyszerekkel. A primitív válaszok vannak lepontozva és azoké, akik nem a kérdésre feleltek. A többieknek köszönöm, éjszakára nem fogom a nyakába tenni.
2009. ápr. 18. 07:47
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Kislányom 13 hónapos és nemrég kapott!!! Sajnos nekünk nem vált be, szerintem úgyan úgy szenved a fogacskáival! De használjuk mert nagyon aranyos vele!!! Semmi gondot nem okozott észre sem vette egy jóideig,néha megnézegeti bekapja és ennyi! Csak még annyit több 1000 gyereknek van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 18. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Nekünk van ilyen láncunk. igazából nem tudom, hogy használ-e a dolog, de aranyos rajta:-) A mienk nagyon rövid, tényleg a nyakán van, nem lóg lejjebb, így nem nagyon tudja piszkálni. illetve szerintem nem is érzi, nem foglalkozik vele. még egyszer sem vettem észre az 5 hónap alatt mióta rajta van, hogy hozzányúlt volna. Nekünk már van 3 fogunk, most bújik még kettő. én éjszakára sem veszem le róla, mivel nem piszkálja sosem.

Próbáld meg szerintem, meglátod. figyeld, hogy hozzányúl-e. de ha aggódsz, inkább vedd le éjszakára, az a legbiztosabb.

Az első válaszolónak én is csak azt tudom mondani, ha ő nem is ismeri, akkor ne írjon választ egy kérdésre. és nem éppen úgy tűnt, hogy tisztelnéd ezeket a dolgokat. ez nem gyerekes babona azért. vagy te inkább hagyod sírni a gyerekedet, mikor fáj a foga? nem adsz neki mondjuk homeós bogyót, nem kened be gyógynövényes kencével a kis fogínyát? hanem inkább hadd sírjon a gyerek? na szerintem inkább te öntsd le magad egy vödör vizzel akkor!

2009. ápr. 18. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
en is vettem a babamnak es a nyakaban van mar 3hos kora ota ejjel-nappal..meg csak nem is piszkalja..megszokta szerintem h a nyakaban van..de nem is vettem eszre h kijott alul a fogacska..mert nem sirt..leht mukodik a borostyan:)
2009. ápr. 18. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:
4 hónapos kora óta használjuk a láncot. Éjjel-nappal. Még sosem vettem le róla. A lánc rövid, nem piszkálja, nagyon cuki benne, de én a fogzásra kifejtett hatásáról nem vagyok meggyőződve! Jelenleg kettő foga is jön, sajnos minden éjszaka legalább 5-6-szor felsír miatta. Ja, majdnem 11 hónapos és már 6 foga van.
2009. ápr. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!