A borostyánlánc nem tudja megfojtani a babát?
Nekünk van ilyen láncunk. igazából nem tudom, hogy használ-e a dolog, de aranyos rajta:-) A mienk nagyon rövid, tényleg a nyakán van, nem lóg lejjebb, így nem nagyon tudja piszkálni. illetve szerintem nem is érzi, nem foglalkozik vele. még egyszer sem vettem észre az 5 hónap alatt mióta rajta van, hogy hozzányúlt volna. Nekünk már van 3 fogunk, most bújik még kettő. én éjszakára sem veszem le róla, mivel nem piszkálja sosem.
Próbáld meg szerintem, meglátod. figyeld, hogy hozzányúl-e. de ha aggódsz, inkább vedd le éjszakára, az a legbiztosabb.
Az első válaszolónak én is csak azt tudom mondani, ha ő nem is ismeri, akkor ne írjon választ egy kérdésre. és nem éppen úgy tűnt, hogy tisztelnéd ezeket a dolgokat. ez nem gyerekes babona azért. vagy te inkább hagyod sírni a gyerekedet, mikor fáj a foga? nem adsz neki mondjuk homeós bogyót, nem kened be gyógynövényes kencével a kis fogínyát? hanem inkább hadd sírjon a gyerek? na szerintem inkább te öntsd le magad egy vödör vizzel akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!