Hogy választottatok nevet a gyermeke (i) teknek? Mi lett végül a neve?
A lányom nevét a férjem választotta. Minden áron Grétát szeretett volna, de nekem nem tetszett, így addig kutatott az utónév könyvbe, mígtalált olyan t ami nekem is tetszik, így lett a lányom Amina és mivel apa nem tágított a Gréta mellől megkapta második névként! Azóta én sem utálom! :))
A fiam neve keményebb dió volt, majdnem vérre menő harcok folytak. Én kicsi korom óta szerettem volna ha a fiam Zétény lesz,a férjem hallani sem akart róla, mint ahogy a Csongorról, a Zsomborról és a Noelről sem. Na a sokadik vita után és miután kb 3 × felolvastam neki az utónévkönyvet de semmi nem tetszett közöltem vele hogy jó majd én választok. Mondtam, hogy jó akkor Barna lesz, persze ez sem tetszett,mert az egy szín, de ez volt amire nem tiltakozott olyan hevesen. Végül kompromisszumos megoldás lett,a fiamat Barnabásnak hívják. Persze születése óta a férjem is Barnának hívja! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!