Lehet csak keresztanyja egy gyereknek és keresztapja nem?
Figyelt kérdés
Mi még csak tervezzük a babát a párommal, de engem már elég sokszor foglalkoztatnak a vallással kapcsolatos kérdések. A párom nincs is megkeresztelve, abszolút "hitetlen", gyakran vitatkozunk is ezen a kérdésen, de azt már sikerült kiharcolnom, hogy a gyerekeink legalább meg legyenek keresztelve. Na már most az ő családjában senkit sem érdekel a vallás, a mi családunkban viszont hívő mindenki (bár mi sem fanatikus módon, de meg vagyunk keresztelve, járunk ünnepeken templomba stb...) így szóba sem jöhet nálam, hogy a párom családjából kerüljenek ki a keresztszülők (ellenkező esetben a testvéreire gondolnék, de így más a helyzet). Nekem egy hugom van és biztos vagyok benne, hogy mindegyik gyerekemnek őt szeretném keresztanyának, viszont olyan fiút/férfit nem ismerek, aki vallásos és felkérném erre. Van arra lehetőség, hogy csak keresztanyja legyen egy gyereknek?2011. aug. 26. 17:27
21/23 anonim válasza:
Romai katolikusok vagyunk nemreg volt fiam kereszteloje.a pap mondta hogy eleg egy keresztszulo.ja es a keresztszulonek kell csak igazolast vinnie hogy meg van keresztelve az apa es anya nem szamit.
22/23 alaszka válasza:
Rosszul tudják,akik azt mondják nem lehet! 3 éve keresztelték a lányomat, római katolikus, és csak keresztanyja van!!! A 2. lányomnak most lesz, neki is ugyanaz lesz a keresztmami, keresztapa nem lesz.
23/23 anonim válasza:
Ez a választott templomtól is függ.Az én lányomnak csak keresztapja van,és nem szóltak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!