Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig lehet lekötni a...

Mennyi ideig lehet lekötni a fél éves babátok figyelmét? Ha már nem megy, mit csináltok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk ez nagyon változó. Reggel ébredés után 1,5-2 órát is elvan magában, nem igényli, hogy játszak vele, persze ott vagyok melett , időnként ellenőrzi, hogy megvagyok-e még. De van, hogy alvás után rögtön vele kell játszak, ha nyűgös, akkor mindent kipróbálok, de csak 2-3 percig érdekes minden, aztán váltani kell, valami másra. Nálunk az éneklő Tanuló kutyus mindig bejön, illetve, ha felveszem körbejárjuk a kedvenc helyeket a lakásban. Utána van egy kis nyugi egy darabig.

Nálunk 2 napja folytonos nyüglődés van, pedig eddig nem volt ilyen nyavalygós:o(

6,5 hónapos kislány anyukája

2009. ápr. 17. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így. Sokszor már semmi nem érdekli, csak kézben van el.
2009. ápr. 17. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos. De nem nagyon akarom rászoktatni. Lehet az a baj, hogy az ünnepek alatt nagyszülőztünk, és sokat volt kézben, most meg vissza kell zökkenjen, hogy én nem tudom és nem is akarom folyton kézben tartani.

Kitartást neked!

2009. ápr. 17. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Én sem akarom, viszont olyan gonosznak érzem magam, ha nem veszem fel, amikor nyűglődik csak, és semmi nem jó neki.
2009. ápr. 17. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is annak érzem magam, főleg, amikor tényleg muszáj valamit megcsinálom és nagyon sír. De reménykedjünk, hogy ez elmúlik nemsokára!
2009. ápr. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!