Mennyi ideig lehet lekötni a fél éves babátok figyelmét? Ha már nem megy, mit csináltok?
Szia!
Nálunk ez nagyon változó. Reggel ébredés után 1,5-2 órát is elvan magában, nem igényli, hogy játszak vele, persze ott vagyok melett , időnként ellenőrzi, hogy megvagyok-e még. De van, hogy alvás után rögtön vele kell játszak, ha nyűgös, akkor mindent kipróbálok, de csak 2-3 percig érdekes minden, aztán váltani kell, valami másra. Nálunk az éneklő Tanuló kutyus mindig bejön, illetve, ha felveszem körbejárjuk a kedvenc helyeket a lakásban. Utána van egy kis nyugi egy darabig.
Nálunk 2 napja folytonos nyüglődés van, pedig eddig nem volt ilyen nyavalygós:o(
6,5 hónapos kislány anyukája
Igen, sajnos. De nem nagyon akarom rászoktatni. Lehet az a baj, hogy az ünnepek alatt nagyszülőztünk, és sokat volt kézben, most meg vissza kell zökkenjen, hogy én nem tudom és nem is akarom folyton kézben tartani.
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!