Mernétek használt babakocsit venni?
kép alapján nem, de ha személyesen megveszem, simán.
mindenki siránkozik, hogy alig jönnek ki a pénzükből, de attól még mindenből új kell meg márkás... akinek nem inge ne vegye magára, de sokszor ez látom. (itt is volt konkrét eset: valakinek ingyen ajánlottam fel saját cuccomat, pont azt szeretett volna és mi nem használtuk. azt mondta neki használt nem kell. de azért ami van neki és nem jó azt ki fogja dobni a kukába ?!)
visszatérve: először kérdezz. nincs-e hibája, ennyit használták. miért adja el, stb. utána pedig személyesen vásárolj. lehet sok jót találni
Mi is használtat vettünk..Képek alapján is szép volt és amikor elmentünk érte úgy kaptuk meg ahogy le volt írva és a fényképen látszott! 3 funkciós titi triton 30ezerért,poros volt mert a család most építkezik és egy két karc a használatból adódóan van rajta...Kimostam,letakarítottam és eltettük és várja az öcsköst!:)..
Kislányomnál is használtat vettünk,ott is teljesen meg voltam vele elégedve,pedig azt látatlanban vettem,vagyis csak képet láttam róla és postán érkezett!!
Mielőtt megvennéd kérdezd meg az eladót hogy miután leütöd a licitet és megérkezik az elérhetősége,tud -e még küldeni friss képet a babakocsiról,és ha nem vagy vele megelégedve vissza tudod-e mondani!!
Használt Graco-t vettünk, féláron, hordozóval, lábzsákkal. Remek állapotban volt, alig használták a tulajdonosai, mert kaptak másikat is.
Amikor nagyobb lett a prücsök vettünk egy 3kerekű újat is, ebbe beleszerettem, de sajna kisbabához nincs mózesünk. Most épp ilyet vadászok, hogy ha jön a kistesó, egyből tudjuk használni. A másik már nincs meg, de nem azért nincs, mert használtan vettük, hanem mert nekem túl nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!