Szerintetek milyen név és hogy hangzik hogy Mercédesz?
Engem Mercédesznek hívnak és ez miért lenne cigány név?
Nekem nagyon tetszik ritka és különleges.
Egy név hogy lenne ciki??
Engem is Mercédesznek hívnak. Semmi baj nincs ezzel a névvel. Én nem adnék más véleményére. Már csak azért sem, mert van, akinek a hagyományos nevek tetszenek. Ők nyilván ellenzik a különlegesebb neveket. Vannak, akik viszont épp az egyedi, ritka neveket szeretik. Mindenki más, mindenkinek más tetszik, és ez így van jól. Én a nevemet, vagyis a Mercédeszt nem tenném egy kalap alá a Dzsesszikával, Dzseniferrel és hasonló nevekkel, amiket a cigányok szoktak adni a gyerekeknek. Mélyen sértő számomra a név viselőjeként. Szóval még ha nem is tetszik egyeseknek ez a név, nem kell ledegradálni és összehordani ilyen baromságokat, hogy cigány névnek hangzik. Ennél nagyobb marhaságot sosem hallottam.
Tehát engem Mercédesznek hívnak, és én örülök, hogy nem tucatnevem van, mint Anita, Erika, Betti stb. Mások pedig örülnek, hogy egyszerű nevük van. Ennyi. De nem kell a másikat megbántani!
Egyébként engem Meminek, Mercikének, Merdzsónak és Mergának szoktak becézni. De sokan a teljes nevemet szeretik kimondani, vagyis a Mercédeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!