Szerintetek milyen név és hogy hangzik hogy Mercédesz?
Bocsi, de nekem sem tetszik, annak ellenére hogy így hívják az egyik legjobb barátnőmet... Becézésként hallottam már: Merci, Meme, Merszi, Medi. Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
És ha nektek tetszik a név, adjátok, ne másokra hagyatkozzatok!
Nekem sem tetszik. olyan sok szép lány név van, amiből lehet válogatni, de ti tudjátok, ami nektek tetszik. én például rosszul vagyok az emmától, annától, pannától meg sorolhatnám, mégis nagyon sokan nevezik így a babájukat. kinek mi tetszik.
manapság már nem olyan divatos ez a név, így legalább kevesebb van belőle. második névnek viszont fölösleges,gondolom úgyis az elsőt fogjátok használni, akkor meg csak vele toltok ki, nagyobb korában jó hosszú neve lesz.
egyáltalán nem "cigányos" név,legalább is én ,egy ilyen nevű cigánylánnyal sem találkoztam..és úgy egyáltalán...
aki nem Anna,Eszter stb.az cigányos...???Bocsánat 1 Annát és Esztert sem szeretnék megbántani!
Azt megkérdezhetem, hogy mi lenne az első neve?
Egyébként szerintem is felesleges a 2. név, csak a lányotokkal szúrtok ki, pláne, hogy ilyen hosszú, de ti tudjátok:)
Amúgy nekem semleges név, és nem is venném fel a lehetséges nevek listájára, ha lányt várnék.
Nem tetszik. Kemény hangzású. Ráadásul 2. névnek szerintem hosszú. Bár nekem amúgy se tetszenek az ilyen hosszú nevek.
És ahogy írták többen is, szerintem is cigányos, de nem ez az elsődleges ok, amiért nem adnám, hanem amit fentebb írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!