Szerintetek milyen név és hogy hangzik hogy Mercédesz?
Kérdezek még:) Te milyen nevet adnál a leányodnak, neked mi tetszik?
Két olyan nevet is adnál a lányodnak, ami neked nem is tetszik? ne már! Gondold át újra!
Nagyon is szép név, és nem cigányos. Még nem hallottam egy cigánynak se hogy Mercédesz lett volna a neve.
De Anita Mercédesz, hát nem tudom. Én a Mercédeszt bátran adnám szebb mint az Anita. De miért akarsz olyat adni ami neked nem tetszik? Mond a férjednek hogy egyik sem lesz, találjatok olyat ami mindkettőtöknek tetszik. Nálunk apa rám bizta a döntést.
Na jó most van eleg eddig nem érdekelt ,hogy mit mondanak a nevemről
Igen is szép név a mercédesz és én büszke vagyok a nevemre hiszen egy különleges név... most pedig a sok tudatlannak le írnám hogy mért lett a kocsi neve Mercedes...nos Benznek volt 2 lány az egyiket Mercedesnek hívták, rendeztek egy "auto" versenyt ahol 2 kocsit a lányai nevével láttak el és amelyik névvel el látot kocsi nyer(t) az lesz a cégnek a neve,... nos hát a Mercedes névvel el látot kocsi ,nyert és így lett a Mercedes Benz nevü auto cég amit Benz a lányárol Mercedes Benzről nevezett el .....Remélem a sok tudatlan...most már tisztába van azzal hogy egyik Mercédesz nevü nőt\lányt sem az autórol neveztek el hanem a Mercédesz névet kapta az auto cég...Köszönöm....
Ja és még valami a legtöbb kocsi márkát emberekről neveztel el pl.: Ferrari(Enzo Ferrari), Citroën(André Gustave Citroën) , Ford(Henry Ford) és még sorolhatnám....
Mercédesz vagyok :) nekem tetszik a nevem és úgy is tetszik hogy mást hívok így.
Ír származású vagyok, nem roma. Mostanában nem gyakori név a szülészeten, én bátran adnám :) nem tudom mennyire aktuális még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!