Egy aktív 9hónapos babának mennyit kellene aludnia nappal?
Születése óta rossz alvó..vagy a technikánk nem volt jó,egy kb hónapja megtanultunk nappal aludni,így a napi 2szer fél óra kibővült egy órára,de pl tegnap 2szer 2órát és egyszer 1órát aludt,majd fürdés előtt egy felet-összesen 5órát,és így is már a vacsi vége hiszti lett,le voltam döbbenve,mert sztem egy hét alatt nem aludt még eddig ennyit mint tegnap nappal mégis fáradt volt utána-vagy már túlaludta magát?Nektek mennyit alszik a babátok?
De tény ha felkel meg sem áll...egyfolytában rendezkedik ,tologat,stb.
Szia!
Lehetséges,hogy azér volt nyügi mert hirtelen a megszokottnál többet aludt.Vagy mert front van és megérezte.Az én kislányom naponta 1x alszik 1,5 órát és ez pont elég neki.
Szia!
Nekem is 9 hós a kisfiam és ő is nagyon aktív.Délelőtt alszik egy órát és délután is egy másfél órát.Van, hogy csak fél órát alszik egyszerre, de akkor 3x alszik el.
Úgy látszik, ezek a kilenc hónaposak már csak ilyen aktívak:) A mi kisfiunk is az:).
Szóval, Éjjel 1/4 9-től alszik reggel 1/2 7-ig, de háromszor kel éjszaka szopizni 5-10 percre.
Nappal délelőtt 1-2 órát alszik, kora délután szintén 1-2 órát. Ha valamelyik alvás kimarad, este már nagyon nyűgös. Egyébként ez nálunk sem volt mindig így, korábban olyan nap is volt, hogy egyáltalán nem aludt, de aztán valahogy beállt a dolog.
Nálatok az is lehet esetleg, hogy ez a hirtelen jött meleg és a mostani újabb hirtelen hidegfront van rá ilyen hatással. Az én kisfiamon ez általában nagyon meglátszik, nálunk úgy, hogy nyűgösködik szinte egész nap, ha front van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!