Leírnátok hogyan telik egy napotok 8-9hónapos babátokkal? Mit, mikor eszik és mit, mikor, mennyit játszatok vele? Csináljak valamit másképp?
Szerintem jól csinálsz mindent. Nálunk is valahogy így vannak a dolgok, bár kislányom sok főzeléket eszik, 2 foga is van már, viszont Ő fel még nem áll, és nem is mászik, csak kúszogat, meg felül. De ugyanez a műsor nagyjából. Ő 8,5 hónapos. Ne aggódj, sokan vagyunk így ezzel szerintem, hogy nem tudjuk, eleget foglalkozunk-e a babánkkal, Engem is sokat foglalkoztat a kérdés, de mindig megnyugtatom Magam azzal, hogy amíg ilyen boldog, mosolygós, jó evő, jó alvó és jól fejlődő babám van, addig nincs min parázni. :-)
Ami a játékokat, fejlesztést illeti, a napokban találtam egy rövid kis leírást, szívesen elküldöm Neked, írok egy üres privit, ha válaszolsz rá, akkor be tudom csatolni Neked a fájlt. Jó babázást!
Mi is most voltunk 8 hónaposak. Nekünk is hasonló a napi menetrend, csak mi még szopizunk, és csak kétszer kap szilárd táplálékot: 10-11 felé és 2-3 felé. Többet kéne adjak? Én se tudom, hogy eleget foglalkozom e a kisfiammal, vagy túl sokat. Azért is aggódom, hogy nem nézi e túl sokat a tévét, mert én szeretem ha be van kapcsolva, mikor egyedül vagyunk otthon. Az én fiam is igényli a társaságot, de nálunk csak engem fogad el, a férjemet nem annyira, és már kúszik mindenhová utánam.
Engem is érdekelne a fejlesztéssel kapcsolatos dolog. Elküldené nekem is valaki? Írok egy privit. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!