Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eszetekbe jutott már a híreket...

Eszetekbe jutott már a híreket hallva, hogy a Ti babátokat nem csrélték-e el a kórházban?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben több eset is napvilágra került, igaz mind külföldön. Én nem tudom hogy mit csinálnék, ha kiderülne, hogy más babáját neveltem hónapokig, évekig.
2009. ápr. 17. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ezer közül is megismertem volna, jellegzetes kis pofikája van/volt, meg az apja száját örökölte, ami szintén nem átlagos formájú! :)

Viszont szörnyű lehet, ha nem a sajátodat neveled, és kiderül. Az egyik a sajátod és ragaszkodnál hozzá, a másik a "sajátod", mert nevel(t)ed, szeret(t)ed. És uígy van vele egy másik család is. Jujj! Borzasztó!

2009. ápr. 17. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

nem,apuka mellette volt végig,na,meg nagyon hasonlit rá.:-)

De ha kiderülne,hogy nem a sajátom,akkor se adnám ki a kezeim közül imádnivaló 3 hónapos lányomat!!!!!!!!!!!

2009. ápr. 17. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy nem cserélték el a mienket, mert akkor délután már csak én kínlódtam egyedül a szülőszobán és a végén császár lett:-((Meg amúgy is amilyen jó és szép baba vissza se adnám:-)
2009. ápr. 17. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha! Végig velem volt a kórházban :-)
2009. ápr. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!