Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem kevés ez? 6 hetesen 3700...

Nem kevés ez? 6 hetesen 3700 gramm.3150-nel született. Van más is akinek a babája ilyen csenevészke?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia! a fiam 2 hónapos koráig szinte semmit sem hízott (3300-al született), aztán egy hónap alatt behozta a lemaradást. hihetetlen volt :)

most 6 hónapos és 8200 gr :)

2009. ápr. 16. 21:57
 2/12 A kérdező kommentje:
n eléggé aggasztónak látom, mert a dokinő szerint is az első hónapban 1 kg körül szoktak hízni a babák
2009. ápr. 16. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Pont így voltunk, ahogy ti. Ugyan az első két hétben szépen gyarapodott, aztán megállt, és amikor betöltötte a 2 hónapos kort, 3 hét alatt mindössze 3 (három) dekát hízott. Kiderült, hogy a szopási technikája miatt, ugyanis nagyon lassan jön a tejem, ő pedig nem üvöltött (ahogy anno a nővére), hanem amíg úgy-ahogy jött, szívta, aztán úgy csinált, mint aki jóllakott, és tényleg kibírt 3 órát két evés között (helyesebben nem "kibírt", hanem jól elvolt, és nem kért a ciciből). 3 hónapos korában elkezdett végre hízni, de sajna úgy, hogy már nem szoptatok, hanem fejem neki a tejet, és mivel sok dolog összejött akkoriban, pótlás is kell. Lehet, hogy az utóbbitól indult meg a súlya, nem tudom.
2009. ápr. 16. 22:21
 4/12 A kérdező kommentje:
az én babám tápos. a napi elvárt adagjait megeszi és mégsem történik gyarapodás... :-(
2009. ápr. 16. 22:24
 5/12 A kérdező kommentje:
mármint persze gyarapszik, csak hát igen lassan... :-(
2009. ápr. 16. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2,95-tel született, egy hónaposan volt 3,5 kg, két hónaposan 4 kg és most 3 hónaposan 4,5 kg. Én aggódom a súlya miatt, a dokinéni meg mindig megdícséri, hogy milyen formás baba és milyen jókedvű. És ha számolsz, így haladva pontosan duplázni fogja hat hósan a születési súlyát, ahogy a tied is. Szóval, nem hiszem hogy aggódnod kellene. Főleg, ha a dokid sem teszi.
2009. ápr. 16. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
ja és ő is tápis
2009. ápr. 16. 22:31
 8/12 A kérdező kommentje:
az én dokim azt mondja, hogy véznácska, de közben azt is mondja, h ne etessem túl. na?!?! :-(
2009. ápr. 16. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy 1 kg-t szoktak.

A fiam a születési súlyákhoz képest (4.4 kiló) 600 grammot hízott anno, a lányom (3,95 kilól született) nemrég volt 1 hós, ő 400-at.

Csak anyatejes volt a fiam és a lányom is csak azt kap.

A doktornő és a védőnő is mondta, hogy milyen szépen kikerekedett.

2009. ápr. 17. 08:45
 10/12 A kérdező kommentje:
erre meg azt mondta a doki, h az eleve nagyobb súllyal született babaák kevesebbet híznak az első hónapban, de a kicsi súlyúak (manapság a 3kg már kicsi) sokkal nagyobbat híznak, mint amennyit a kislányom hízott
2009. ápr. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!