Mennyi idős koráig kentétek babátok popsiját popsikenőccsel?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 12:25
1/6 anonim válasza:
Amíg valami kimarta neki. Volt, hogy már nem használt pelenkát, de kimarta a popsiját a kaki, így bekentem neki.
2/6 anonim válasza:
lányom 14 hónapos 1 éves kora óta csak az esti -fürdés utáni- tisztába tételkor kenem neki mivel éjjel nem cserélek és ebben az időben van legtöbbet rajta a pelenka egyhuzamban.
3/6 anonim válasza:
1 éves korig minden peluscserénél, azután csak kaki utáni cserénél és esti pelusozásnál.
4/6 anonim válasza:
19 hós, minden peluscserekor bekenem.
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy most kinevettek, de nekem eszembe sem jutott mostanáig, hogy ne kenjem minden peluscserénél, pedig nem érzékeny bőrű. Lehet, hogy akkor én is ritkítom majd.
22 hós
6/6 anonim válasza:
17 hónapos a lányom. Már egy ideje - mióta bugyipelust adok rá - nem kenem, csak ritkán. Semmi baja a popsijának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!