Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet leállítani a sok...

Hogy lehet leállítani a sok kötekedő rokont?

Figyelt kérdés
Annyira idegesítő, hogy azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak és mindenbe beleszólnak.Én úgy gondolom, hogy ha már én vagyok az anyja, akkor mégis csak jobban ismerem és jobban tudom, hogy mi a jó neki.Szerintetek?
2009. ápr. 16. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetben én is kiborultam!!!Mindenki okos volt(néha még most is előfordul) és mást mondot, de az nén anyai szívem teljes mást mondott!Aztán rájöttem ha minden este kiborulok a hülye rokonoktól, hogy milyen okosak akkor megbolondulok, így mikor jöttek okoskodni meghallgattam majd rájuk hagytam.Egy idő után vették a lapot hogy majd én tudom mi a dolgom.Ma már (8hós a babám) ha mondják mit hogy kellene, megmondom hogy én hogy szoktam és hogy az én kkislányom ezt szereti.Téma lezárva!!!!:)Én vagyok az anyja, én ,,parancsolok":)
2009. ápr. 16. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak néha úgy fel tudnak idegesíteni.Olyankor arra gondolok,hogy jó messzire el kell a közelükből költözni.Ugyanis a nagyszüleimmel egy bérházban lakunk,anyáék meg a mellettünk lévő bérházban laknak.Tehát nehéz elkerülni őket...
2009. ápr. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!