Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van megint sok kötekedő...

Miért van megint sok kötekedő és b. kó aki nem tud normálisan válaszolni néhány kérdésre? Főleg a itt!

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 15:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
8%
Benned van a hiba!
2010. júl. 14. 15:51
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem megint van! Mindig vannak! És mindig van olyan kérdés, ami kihozza egyesekből a kötekedhetnéket...
2010. júl. 14. 15:51
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Mert nagyon sok a buta vagy provokatív kérdés! És nem mindenki képes jó pofizni. :)
2010. júl. 14. 16:03
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Mert az Internet a vadnyugati korszakát éli, mindenki névtelenül, arctalanul mocskolhatja bárki becsületét anélkül, hogy akár szemernyi felelősséget is kellene vállalnia a "szavaiért".

Ha majd megregulázzák a netet, akkor fog az ilyesmi nagymértékben csökkenni.

2010. júl. 14. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

Én úgy tapasztalom, hogy normális kérdésre normális válaszok érkeznek...

Én egyébként olyankor akadok ki, amikor egy kérdést huszadszor tesz föl valaki pl. mivel kenjem be a szúnyogcsípést... Miért nem lehet az előzőket átolvasni?

Vagy "terhes vagyok-e"? Nem szoktam, de az ilyenekre én is tudnék bunkón válaszolni.

2010. júl. 14. 16:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Főleg itt? Ez nem igaz! Nézd meg a családi kapcsolatok témakört, na ott aztán van minden, ami nem üti meg a színvonalat. Pedig teljesen normális kérdéseket írnak ki, aztán az ember csak pillog a válaszok láttán...

Sok b.nkó ember is unatkozik és itt vezetik le az agressziójukat. Itt ki merik nyitni a pici szájukat.

2010. júl. 14. 16:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,és ami a legszomorúbb elvileg ANYUKÁK akik ezt művelik másik anyukákkal.Nemhogy valóban segítenének válaszaikkal NORMÁLISAN egymáson,hanem kötekednek az ostobái.Ezek az emberek tényleg alkalmask a gyereknevelésre??????????
2010. júl. 14. 16:17
 8/16 A kérdező kommentje:
Lehet durva leszek!De ezeknek az embereknek csak a gyerekeit sajnálom!
2010. júl. 14. 16:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg vannak néha érdekes beszólások,de ne is törődj velük,bár lehet,hogy én nem veszem fel annyira,de olyan nagyon durvákkal nem találkoztam még...melyik kérdésre gondoltál pontosan?hátha magára ismer az illető...
2010. júl. 14. 16:27
 10/16 anonim ***** válasza:

A napokban volt ez a kérdés a Gyerekvállalás, nevelés / Egyéb kérdések kategóriában:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

A válaszok alapján inkább anyukákból van itt kevesebb... Szóval aki bunkó, egyszer sem biztos, hogy anyuka, könnyen lehet, hogy unatkozó, nyári szünetét töltő tizenéves kis ...

2010. júl. 14. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!