Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van megint sok kötekedő...

Miért van megint sok kötekedő és b. kó aki nem tud normálisan válaszolni néhány kérdésre? Főleg a itt!

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

MIT MIÉRT??????

:DDDD

azért sokan tudják feszíteni a húrt a kérdésekkel is, egyrészt képtelenek megfogalmazni érthetően a kérdésüket, de van olyan is aki beszól annak, aki nem olyan véleményt mondd, mint amit elvár a kérdező! Tegnap én is beszóltam annak a csajnak, aki szerint a védőnőjének a legelső feladatának kellett volna lennie, hogy értesítse őt a szabadságáról... az a csaj tuti nem 100-as, olyan visszataszító és bunkó stílusban válaszolgatott a válaszokra, hogy érezhető volt hogy ő csak kötekedni akar.

Amúgy ez szerintem tök általános, hogy sokan ha nem azt a választ kapják amit akartak volna hallani, akkor bepöccenek. Szóval sokszor nem a válaszadó a bunkó ám...

2010. júl. 14. 17:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt én is tapasztaltam. Egészen normális kérdéseket teszek fel, szerintem, de mégis sokszor lealáznak. Pl. mit csináljak, mert 1 éves gyerekem még mindig főleg csak anyatejet eszik, erre vagy 10-en lefikáztak, hogy miért éheztetem a gyereket. Én inkább azt tanultam meg ebből, hogyha problémám van felhívom a védőnőt, vagy a gyerekorvost. Itt sok embernek fogalma sincs a gyereknevelésről, de a másikat nagyon le tudja szólni. Vagy, hogy csináljuk, hogy fiú legyen. Na, erre csak gyalázkodó válaszokat kaptam, hogy milyen görény vagyok, mert a lányt is lehet szeretni, meg örüljek, ha sikerül teherbe esni. Nem ez volt a kérdés!!!

Remélem javul egy kicsit a helyzet, most, hogy a bunkó válaszokat lehet jelezni a moderátoroknak.

2010. júl. 14. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen kérdések miatt.Van aki majd ezt írja neked:"neked ez miért fáj""miből gondolod"???Veled is fognak kötekedni és már itt leírták mert anoním és sok az unatkozó meg a minta anya.
2010. júl. 14. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy egy rosszul megfogalmazott vagy többedjére feltett kérdéshez miért kell bunkó módon hozzászólni? Akkor inkább ne írjon semmit, menjen és hűtse le magát.
2010. júl. 14. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Maximálisan igaza van az utolsónak!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 14. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:

3 féle válasz létezik.

1. a normális

2. a szórakozó hülye

3. a kioktató, nem a kérdésre válaszoló.

1.: Előfordul ez is, bár egyre ritkábban. A kérdésre válaszol, többnyire hasznosan.

2.: Rajtuk könnyű átsiklani, és nem észrevenni, általában rövid, 1-2 szavas válaszokat adnak, mint "terhes vagy", "medvedisznóember", "sunánznám", stb.

3.: Ez a legidegesítőbb fajta. Megjelenik egy kérdés, tök mindegy, milyen témában, ő rohan, és ossza az észt.

Példák:

-Tápszeres babával kapcsolatos KONKRÉT kérdésnél előadást tart a szoptatás fontosságáról, és leócsárolja a kérdezőt, mert nem szoptat (ki tudja, milyen okból.)

-Kérdés: "Hol tudnék ilyen ruhát/cipőt/stb venni?"

A válasza: "Ilyet? Fúj, ez nem is divat, és ez nagyon gáz, hogy vehetsz fel ilyet?"

-Kérdés: "Milyen ruhák előnyösek, ha kicsit nagyobb a hasam/vastagabb a combom/..., mi állna jól?"

A válasza: "Kövér vagy, fogyjál le, én 170 cm vagyok, 46 kg, és ez az ideális, neked is ennyinek kéne lenned, majd utána öltözködjél!"

-Kérdés: "Gondok vannak a kapcsolatomban, hogyan oldhatnánk meg őket? Részletek lent!"

A válasza: "Hagyd ott a rohadt szemétládát!"

-Kérdés lényegtelen.

-Válasz: "A Google a barátod." Vagy csak úgy belinkeli a "segítek neked megkeresni,látod, nem is volt olyan nehéz" sz*rságot...

2010. aug. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!