A reborn babák másokban is fura érzést váltanak ki?
Figyelt kérdés
Ki vesz ilyet??Akinek nemlehet gyereke??Vagy csak hobbiból veszik őket??Én elképzelhetetlennek tartom hogy ilyen legyen itthon.2011. aug. 23. 21:07
1/11 anonim válasza:
nekem ez egy kicsit ijesztő ...
2/11 anonim válasza:
Most néztem meg mi ez jajj de durva!! Igen lehet, hogy olyan veszi akinek nem lehet babája, de azokkal szemben meg oltári bunkóság ilyet kitalálni és árulni. Olyan mintha rugna egyet rajtuk a gyártó...legalábbis nekem ilyen érzésem van.
3/11 anonim válasza:
Eddig nem hallottam róla, most rákerestem. Borzasztó :P
Én már a terhes barbie babától is kiakadtam, meg a kölykeivel vemhes plüss kutyától...
4/11 anonim válasza:
Nekem nem fura, inkább beteg az ilyen. De ez az én véleményem.
5/11 anonim válasza:
Nem hallottam még róla,de most rákerestem...tényleg borzasztó:) totál élethű!Nem is tudom...Nekem nem kéne:D
Nem volt jó érzés nézni:(
6/11 anonim válasza:
filmekhez tökéletes!de hogy valaki ilyet vegyen otthonra...huuh, az durva...
7/11 anonim válasza:
Ha itt megnézed, láthatod, hogy ez filmekhez, színdarabokhoz van.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem durva inkább érdekes. A feltaláló igazán fantázia dús ember lehet és elég ügyes, azért valljuk be nem lehet egyszerű ilyen élethűre elkészíteni, biztos sok munka van benne.
Azért meg kell hagyni itthon nem szívesen látnék de így képeken elnézegettem és semmi negatívumot nem váltott ki belőlem.
9/11 anonim válasza:
Én azt olvastam róla,hogy a gyermeküket gyászoló édesanyák számára készítenek ilyen babákat + filmekhez használják még őket.
10/11 anonim válasza:
Azok is vásárolnak ilyet akinek nem lehet babája. Szerintem ha nem kóros, nem csak ezzekkel a babákkal foglalkozik mást letojva akkor nincs ezzel gond ha valakinek ilyen van...bár én sosem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!