Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Mindent a...

Mit csináljak? Mindent a szájába vesz.

Figyelt kérdés
10hós babám mindent a szájába vesz...az összes apró kis szöszt meg találja a szőnyegen...vmikor nem tudom kivenni a szájából és lenyeli...Már lassan naponta van porszívózva a szobába...Mit csináljak vele??Már nem tudok mit kitalálni..:(
2011. aug. 23. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is ilyen, szintén 10 hós. Kis miniporszívó. Ez van, figyelni kell rá, de nagyon. Majd elmúlik ez a korszak is.

A szöszökkel, morzsákkal, kis papírokkal nincs baj, arra figyelj, hogy nagyobb dolgokat ne nyeljen le.

2011. aug. 23. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit se tudsz csinálni, bent hagyod a járókában-kiságyban vagy eszi a koszt.

Ma tervben, hogy másodjára felmosok, porszívózok. Még ki se kapcsoltam a porszívót(előtte a nagyját seprűvel összehúztam) és a lányom vígan evett vmi szöszt...

Jóllakott.

2011. aug. 23. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Ha mindent kitakarítasz, és soha semmi nem jut be a szervezetébe, akkor mitől alakul ki az immunitása, és a védekező rendszere? :) Ahogy régi anyáink mondták egy gyereknek 1 éves korára meg kell enni egy marék koszt. :)
2011. aug. 23. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 15 hónapos a kisfiam, és ő is ilyen 8 hónapos kora óta. A legújabb őrülete, hogy a játszótéren a kavicsokat a szájába tömi, ezért nem nagyon merek vele ilyen helyre menni, pedig a nagyobb, aki három éves, nagyon igényelné. Remélem, hamarosan leszokik róla, mert ez egy rémálom!
2011. aug. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!