Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen jó babakocsit tudtok...

Vav22 kérdése:

Milyen jó babakocsit tudtok ajánlani max.70 ezer forintért?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta keresgélek... Lehetőleg könnyű legyen, mert bár autónk hamarosan lesz, nekem jogsim nincs és sokat leszek egyedül a Picúrral így valószínű a tömegközlekedést is használni fogom. Most 22+3 hetes vagyok, tehát még van időm :-)
2009. ápr. 16. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Mi innen rendelünk a Travel System kategóriából.

Boldog Babavárást!!!(36hetes km)

2009. ápr. 16. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ezzel már én is szemeztem, de ha jól tudom ez csak 175 fokig dönthető és ezért félek tőle, mert tudom,h nagyon fontos, h teljesen vízszintesben legyen a Picúr gerince. Amúgy nagyon tetszik. Köszönöm a válaszod! Könnyű szülést kívánok! :-)

2009. ápr. 16. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, nem dönthető, azért van hozzá a hordozó, amit rá kell tenni, és míg pici, így kell tolni.Utána meg nem muszáj teljesen egyenesen feküdnie, úgy is nézelődik...bár ahogy néztem,amikor benne van a hordozó, egyenesnek tűnik (képről).Nekünk pont ez a babakocsi szimpi...persze keresgélj csak, még van időd!:)
2009. ápr. 16. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
titi trion és a bébi point v3 nézd meg ezeket!Nekem teszenek.
2009. ápr. 16. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
bergon stand II xspr,griffe club 3 funcios babakocsi top reider go&reider Travel System,még ezeket találtam neked!
2009. ápr. 16. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt ajánlom. biztonságos, hordozóval sem drága, sőőőőt. boldog babavárást és könnyű szülést!!!

11 hónapos herceg anyukája

2009. ápr. 16. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekünk Titi Triton babakocsink van(65.000,- forintért vettük) és nagyon megvagyunk vele elégedve.A fiúnk most 7,5 fél hónapos és a sport részét használjuk már :)

és ha számít elég kis helyen elfér és nem is nehéz.

Sok szerencsét!

2009. ápr. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!