Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elevit szedésétől valóban...

Elevit szedésétől valóban nagy babánk lesz? Nagyobb súllyal születik? Hallottatok már erről? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 19:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
én szedtem sőt, 5. hónapig még femibiont is, a doki javasolta,meg ugye magnéziumot, a fiam a 40.héten született,3300grammal,49cmel,picike volt,3600körül jósolták,mondjuk a hasam is kicsi volt,amúgyis az elevit az anya vitamin hiányát pótolja,ugyanis a baba az anyától vonja el a szükséges anyagokat,vitaminokat,szóval ezek csak rémhírek
2011. dec. 9. 19:08
 32/42 sumergo ***** válasza:
Végig szedtem az Elevitet, igaz, a 16. héttől csak minden másnap. 38+4-en született a lányom kereken 3 kg-mal, ha végig maradt volna se lett volna óriásbébi. 18 kg-ot híztam, egy hónappal a szülés (császár) után 1 kg volt rajtam. Tehát még igazán hízást sem foghatunk rá, nem fogyóztam, csak szoptatok! Szerintem ezek mind inkább alkati dolgok.
2011. dec. 9. 19:54
 33/42 anonim ***** válasza:
Elevit, 38. hét (programozott), baba 3,5 kg. 2 hét múlva ugyanannyi voltam, mint a terhesség előtt.
2011. dec. 9. 20:27
 34/42 anonim ***** válasza:

Kamu. Régen voltak olyanok ezek a "vitaminok", hogy nagyobb volt a baba.

Vagy genetikusan nagy lesz vagy a terhességi diabétesztől. Manapság mástól nem nőnek nagyra.

Ez kb olyan mint mikor azt mondják had sírjon a gyerek csak erősödik a tüdeje. Nem igaz.

2011. dec. 9. 20:28
 35/42 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit értesz a "genetikusan nagy lesz alatt".Nálunk a családban senki nem született nagy súllyal én sem.Diabéteszem sem volt soha mégis nagyon nagy babát szültem.
2011. dec. 9. 22:53
 36/42 anonim ***** válasza:
Végig elevitet szedtem és 3240 grammal született a kislányom.
2011. dec. 10. 08:05
 37/42 anonim ***** válasza:
én is az első trimeszterben szedtem naponta majd a 16. hétig heti 2-3 darabot utána én nem akartam hisz ettem rengeteg gyümölcsöt,tejterméket nekem a kézen fogható dolgok jönnek be és így lettek ikreim 37.hétre 3360 és 3500 gramm súlyúak és 55 centisek:))Azt bírtam mikor sokan mondták hogy igen az Elevit így úgy azért lettek ekkorák én meg csak hallgattam mert ha bevallom hogy nem is szedtem végig akkor meg a fejemet harapták volna le!!!!!:))
2011. dec. 10. 09:13
 38/42 anonim ***** válasza:
Tesómnak a doki mondta, hogy ne szedjen Elevitet, mert nagyon nagy lesz a bébije! Ha a doki is azt mondja, lehet benne valami, nem? De biztos genetika is, és alkati kérdés is!
2011. dec. 10. 15:38
 39/42 anonim ***** válasza:
Én végig szedtem Elevitet, a leányzónk pedig kis súllyal (2250gramm) született majdnem napra pontosan. Szerintem nem sok köze van hozzá, inkább genetika. :)
2011. dec. 10. 18:22
 40/42 anonim ***** válasza:
Nekem az első kisfiam 4 kg-val született, a második 3300-al. Az elsőnél minden nap szedtem az Elevitet a 8. hónapig minden nap (utána 2 naponta). A második kisfiamnál kétnaponta szedtem végig. Mindenki döntse el, de ártani nem árt, főleg a téli időszakban...
2011. dec. 10. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!