Elevit szedésétől valóban nagy babánk lesz? Nagyobb súllyal születik? Hallottatok már erről? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 19:44
21/42 anonim válasza:
Elevit szedése mellett a 41. héten érkezett meg a lányom 3330 grammal.
Tévhit, hogy ettől lesznek nagy babák és ettől híznak a kismamák. Már többször cáfolták ezt.
22/42 anonim válasza:
Én egész terhességem alatt szedtem az Elevitet! A kisfiam 2700g és 51 centivel született! Végig azt mondták nekem hogy már meghaladta a három kilót és a négy kilóhoz közel................:O
23/42 anonim válasza:
az en babam 3250 grammal szuletett de en 25 kilot szedtem fel:(
24/42 anonim válasza:
Én végig Elevitet szedtem(plusz a teherbe esés előtt is 2 hónappal),a fiam-37+3 hétre-3090 grammal született.Én 11.5 kg-t híztam összesen...
25/42 anonim válasza:
Elevitet szedtem 34 hetes kortól minden másnap 1 szemet. 50cm-vel és 3080 grammal született és fiú.Nem lesz nagy babád.
26/42 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:54
Elevitet szedtem és 6kg többlet volt rajtam és szülés után lement az összes meg még 4 kg. Ez nem vitamin függő. A gyerekem nem született nagy súllyal 2950gramm és 51 cm.
27/42 anonim válasza:
Már annyian kérdezték ezt.
Nem, nem a vitamintól lesz nagy egy baba!!
Tesóm, sógornők egyik sem szedett semmit mégis mindnek 4 kg-os gyerekeik lettek.
Én mind3-ommal szedtem (egyikkel volt Elevit- 2930 gr-os lett), másik 2-vel más fajtát szedtem, 3 és 3,5 kg-osak.
28/42 anonim válasza:
Semmi összefüggés. A baba súlya genetikailag az anyuka születési súlyától inkább függ valamennyire. Az anyuka sem attól hízik 30 kg-ot, hogy szedi, hanem mert 1.alkati kérdés, 2. zabál egész nap és nem mozog semmit.
29/42 anonim válasza:
Semmi összefüggést nem tapasztaltam, teherbe esés elött kb. két hónappal kezdtem szedni és a végéig szedtem. 2850 gr, és 47 cm lett a fiam.
30/42 anonim válasza:
Én szedtem a terhesség 30. hetéig, mert akkor már egyértelműen nagy volt a baba. Terhességet 69 kg-val kezdtem és 88kg-mal mentem szülni. A kisfiam 40. hétre programozot császárral született a nagyság és a faros fekvése miatt 4790g-mal és 54 cm-vel. Én átlagos 3kg-val születtem anno. Apukám született 5,5kg-mal. Én ennek tudom be, mármint a genetikának. A fiam alkatilag, kinézetileg, (tánctudásilag :-)) tiszta apukám. Amikor 8 hónapos volt a fiam már csak 58kg voltam, amit tartok a mai napig is. Pedig nem változtattam az étkezési szokásaimon, és szoptatok a mai napig (most 1 éves). A majdnem 20 kg-os hízásomat annak tudom be, hogy rengeteg víz volt rajtam. 73kg-mal hagytam el anno a kórházat. Nővérem végig szedte az elevitet és átlagos babái születtek mindkétszer. Szerintem a vitamin nem oka az átlag felett született nagy súlyú babáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!