Elevit szedésétől valóban nagy babánk lesz? Nagyobb súllyal születik? Hallottatok már erről? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 19:44
11/42 anonim válasza:
20 hétig naponta, aztán 2 naponta szedtem az Elevitet. Kisfiam 3850 grammal született 42 hétre. Következő terhességem alatt 3 féle gyógyszert kellett szednem, és mivel tavasz végi fogantatás volt, ezért úgy döntöttem nem szedek terhesvitamint, inkább eszek rengeteg gyümölcsöt. Kislányom 3750 grammal született a 38. hétre. Ha időre születik legalább 4 kiló.
12/42 anonim válasza:
utplsó 3és fél hónapban szedtem elevitet, 35. héten 2480 gramm 48 centivel született a kislányom...szerintem semmi köze az elevitnek. én is és a férjem is vékonyak vagyunk (bár én 4 kilósan születtem annakidején, anyukám meg nem szedett semmi vitamint...)
13/42 anonim válasza:
Elevitet szedtem, de a dokim abbahagyattam velem a vége felé, azt mondta nem kell nagy baba mert nehéz megszülni :) (viccesen mondta), hát 2700 lett a fiam, bár két héttel előbb jött.
14/42 anonim válasza:
Én az elején szedtem csak.
Szerintem sem a baba súlyát, sem pedig az anyuka későbbi testsúlyát nem befolyásolja a terhesvitamin.
40+4 napra született a kislányom, 54 centi volt és 3450g.
15/42 anonim válasza:
Első fimnál mindennap szedtem 38.hétre 3kg 50cm -rel született,második fiamnál minden másnap szedtem 39.héten 3450g 52cm-rel született
16/42 anonim válasza:
Én az első trimeszterben szedtem naponta, aztán heti 2-3 alkalommal.
Fiam 3640 gr lett és 55 cm. De a férjem is 184 cm és 100 kg.
17/42 anonim válasza:
Szia.Az utolso hetig szedtem kombinalt terhesvitamint(egy tabletta a vitamin a masik omega 3es6)38+3 ra szultem, inditottak terhessegi cukrom is volt megis 2800grammal es 48centivel szuletett a kislanyom.A vitamin az anyanak van nem a babanak.
18/42 anonim válasza:
végig szedtem az elevitet,fiam időre született 2560 grammal és 49cm-el
19/42 anonim válasza:
Én még nem szültem meg, nem tudok erre vonatkozó választ adni, de én Femibiont szedtem 13.héttől a 18.-ig és heti 1 kg-ot szedtem fel. Sem az elevittől, sem a gravidától nem volt ilyen mértékü hízás. (34. hét)
20/42 anonim válasza:
2 héttel korábban jött, 2690 grammos kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!