Szörnyű dolog történt, nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel. Mit tegyek?
1 éves fiam az etetőszékben ült.Ma már sokat rosszalkodott,nagyon eleven amúgy is.Kiborultam,de nem csináltam semmit,tartottam magam.Majd adtam volna be neki a vitaminokat (fecskendős adagolóval),mikor elkezdett szórakozni,összezárta a száját,nem bírtam neki beadni a szirupot.Türtem,türtem de csak nem akarta.Úgy felhúztam magam h mérgembe elhajítottam a fecskendöt,az visszapattant a falról és egy kék foltot és egy piros csíkot képezett fiam arcán.Nem sírt,nevetett.
Azon gondolkodom elviszem orvoshoz,nézze meg.
Megértem ha lehurrogtok,megérdemlem.Soha nem tudnám bántani a fiam,imádom,ő az életem értelme.De ki borult a bili.És most itt bőgök mint egy hülye gyerek.
off
tanácsot nem tudok adni, csak azt jegyzem meg óvatosan, hogy ha te hisztis és nyűgös vagy, a gyermek megérzi és annál idegesebb lesz ő is. Ha nem veszi be a gyógyszert, egye fene. Majd egy óra múlva megpróbálod mégegyszer. NEhogy már ezen kapd fel a vizet, az senkinek sem tesz jót. Se neked, se a babának. Gondolj arra, hogy tőled tanul, ha ezt látja tőled, akkor mit vársz te tőle?
Nem baj, ha fáradt vagy, mindenkivel előfordul. De ne akard görcsösen épp akkor beadni neki az orvosságot, ne idegeld magad, ha összepacsmagolja magát a kajával, vagy ha nem eszik rendesen. Majd legközelebb. Csak nyugi. Szerintem nem kell neked pszichológus, csak az elveidből kell engedned kicsit.
Pihentem egy kicsit ahogy javasoltátok.Oda bújtam mellé.Mikor felébredtünk megnéztem,hogy a piros csík már nem látszódik az arcán.
Mit javasoltok,elvigyem orvoshoz vagy ne?
Nem tapasztalok rajta semmi változást.
Köszönöm a megértéseteket,aranyosak vagytok.
mégis mitől hányna? nem a székből esett ki.
én a nagynak kanállal adtam be a szirupot
Szia.
Hülyén fog hangzani amit írok most,de üdv a sorainkban.Én is amondó vagyok az az édesanya akinek néha néha nem száll el az agya az nem mond igazat.A gyermekünk 24 órás elfoglaltságot,figyelmet ,törödést,"aggódást" igényel ami valljuk be néha nem egyszerü!!!!!Tudom ha ideges vagyok mert esetleg hisztis vagy nyügös még jobban az lesz mert érzi rajtam,ez egy ördögi kör.Volt már,hogy egyszerüen rácsuktam a szoba ajtót mert nem bírtam már(igaz csk 2-3 percre).Amivel engem a kisfiam nagyon ki tud akasztani az a hiszti,és a harapás.Ez utobbira sajnos most szokott rá.Ez a dacos korszak jön és nagyon észnél kell lenni mert feszegeti a határokat.De a fönök én vagyok! vagyis csak probálok az lenni:):)
És még valami amit én észre vettem magamon, mikor lassan jönnek a piros betüs napok na akkor vagyok én jobban idegessebb,türelmetlenebb.Ti nem vettétek ezt észre magatokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!