Nagyon depis lettem, mindennap csak sirok. Elronthattam valamit? Biztos nem vagyok jó anya, valamit nem jol csinálok? Többi lennt
Figyelt kérdés
kisfiam 19 honapos.kész katasztrofa minden vele.nem tudunk eljárni játszotérre,meg sehova,a viselkedése miatt.állandoan megtpi a gyerekekt oktalanul,csak ugy,és még nevet is ha rászólunk.akkor a szemeket is nyomkálja,mindenkinek akivel közelségbe kerül kiakarja nyomni a szemét.ez olyan ijesztö.ugrállovárba besem merem engedni a többiek közé,mert ezt csinálja.ez annyira kellemetlen nekem,olyan szomorú vagyok.mindenki utál,és kerül minket.mért csinálja ezt a fiam.ez a korral járhat,vagy mi okozza.mi nyugottak vagyunk itthon ilyet nem lát.mi lehet,segitsetek kérlek2011. aug. 21. 20:01
11/11 anonim válasza:
22.32-es vagyok. Szerintem vezess be valamilyen büntetést a szemnyomkodásért. Pl. ha a kezedben van, tedd le és hagyd ott, mondd, hogy ha ilyet csinálsz, anya nem játszik veled. Vagy keress neki egy büntisarkot, és mindig oda tedd (azonnal), ha többszöri rászólás után még mindig valami rosszat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!