Mit tud a 4 hónapos babátok?
Jókat alszik , hangosan bőg, telirakja a pelust és rágja a cicim még mindíg....:) Miket kell csinálni 4 hónaposan?
Nem forog, nem ül, nem eszik szalonnát...
2009. ápr. 15. 13:22
2/12 A kérdező kommentje:
Erre lennék kíváncsi.Forog-e,játszik-e a játékaival,milyen hangokat ad ki,........
4 hónapos a babám, 7,5 kg. Szépen tartja a buksiját, bármeddig elhasalgat, nyomja magát felfele, nézelődik. Nagyon sokat mosolyog, röhög. Akármit elér, azt a szájába dugja. Pár napja megtalálta a lábát, most azt is már fogdossa. Ha az ölünkben van, akkor próbál felülni, bár ez még csak gyenge próbálkozás, ülésnek nem nevezném :) Ha tartjuk, azért megmarad úgy is.
Párszor már átfordult a hasáról a hátára, a hátáról az oldalára viszont elég gyakran elfordul.
Amit én hiányolok, hogy nincs a "játék-ütögetés", amit minden szakirodalom ír. Az én babám nem ütöget semmit, mindent egyből a szájába töm. És minden úszik a nyálban :)
2009. ápr. 15. 13:26
2.vagyok. Hangokat is ad ki a babám, gőgicsél, kiabál, rikoltozik. Ha kimegyek a szobából, akkor hiányol, néha sírva fakad. Napközben sose alszik egyébként, séta közben is bámészkodik. Jah, és fél a nagyapjától, ordít, ha meglátja :(
2009. ápr. 15. 13:29
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hát ez válasz volt.
Az én babám sokat "dumál",sikongat és ő is sokáig elvan a hasán.A fogás még csak véletlenül sikerül neki,látszik,hogy nem szándékos.
Most 4 hós és 3 hetes. 2,5 hósan a hasáról a hátára fordult. Ezt elfeljetette. Egy hete fordult a hasára, kúszik, dobálja a popóját így halad előre háton /?:-)/ néhány napja megfogja a csőrös poharat és önállóan iszik, visong, kacarászik, szörnyű hangokat hallat /olyan, mintha fojtogatnák/, nyelvét nyújtogatja, nyúl, fog, szájba töm, rázza a csörgőt stb. Kb 2 hete, hogy nagyon felgyorsult a fejlődése. Vízszintben nem szeret már lenni, szerintem néhány hét és lassan ülünk.
2009. ápr. 15. 13:45
4 hónapos lesz a kisfiam egy hét múlva. Eddig egyszer sikerült átfordulni hasáról a hátára. A fejét percekig megtartja hason fekve. Sokat mosolyog, minden érdekli, gőgicsél hangosan. A játszószőnyeg max. 5 percig köti le, de azért naponta pár alkalommal próbálkozom. Legjobban az udvaron szeret ölben nézegelődni, a tulipánokat, kutyákat, gyümölcsfák virágait, stb.
2009. ápr. 15. 13:47
Látom valakiknek nem tetszettek a válaszok, tudnám miért? Az én fiam 5-én volt négy hónapos. Ő már forog hasról hátra és fordítva is. Mindenért utána nyúl mindent megfog, egyik kezéből a másikba teszi. Sokféle hanggal próbálkozik, a kedvence jelenleg a börrögés. Néha már figyel a nevére. Ha fogom a hóna alatt, akkor rúgozik, vagy toporog. Sokat mosolyog és nevet hangosan is. Állandóan jár keze-lába, nagyon aktív baba. Most 6000 gramm és 68 cm.
2009. ápr. 15. 15:38
Vajon miért pontoztak le? De ha tetszik, ha nem, amit leírtam az az igazság...
2009. ápr. 15. 17:38
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
Szomorú,hogy egy ilyen kérdésnél ami a baba fejlődésével kapcsolatos lepontozzák a válaszokat!!!!!!!Kíváncsi lennék akik lepontozták azoknak tényleg ilyen szuper és mindent tudó a babájuk?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések: