A babáknak tanítani kell az integetést, vagy maguktól leutánozzák? És a tapsolást?
Figyelt kérdés
Tanítás alatt azt értem, hogy megfogod a kezét, és integetsz, tapsolsz vele.2011. aug. 19. 11:42
1/5 anonim válasza:
Az én lányom magától tanulta. Úgyis csak akkor fogja csinálni, ha érdekesnek találja. A tapsolásnál néha segítettem amikor már Ő is akarta.
2/5 anonim válasza:
Elég, ha mutatod neki, leutánozza. A is kezet nem kell megfogni hozzá. Legalábbis a kislányom csinálta kézen fogás nélkül is.
3/5 anonim válasza:
én csak mutattam neki és ő leutánozta de sajna csak integetni szeret,tapsolni az istennek sem akar!15 hós
4/5 anonim válasza:
Én egy mondókával együtt mindig tapsoltam is, azt magától megtanulta, mert tetszett neki. Az integetést is utánozva tanulta meg, először saját maga felé integetett, ahogy az én kezemet is látja, de már megy fordítva is. 14 hónapos
5/5 anonim válasza:
A tapsolást mutattam meg neki egyszer, utána csak én tapsoltam. Na ő szépen meg is tanulta,úgyhogy ügyesen tapsol. Az integetést pedig magától,mindig mondtuk neki,hogy köszönjél:pápá, integessél,és látta hogy integetnek neki, így rászokott. Most 9 hónapos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!