Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dunakeszin bölcsi/családi...

Dunakeszin bölcsi/családi napközi tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hol van, mennyibe kerül? Mik a feltételek?
2011. aug. 18. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ide egyszer elmentem megnézni, hát olcsó de nagyon tré.:(

[link]

Egy családi házban van és ott laknak akik csinálják de rendesen, a nappaliban ebédelnek a gyerekek, a dolgozószobában meg alszanak, közös a fürdő, a wc a háziakkal, szóval nincs elválasztva, olyan mintha átvinnéd a szomszédhoz, hogy vigyázzon rá.

2011. aug. 21. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Bocs, de ez olcsó?

Amúgy a csana épp erről szól, hogy a saját házában látja el a gyerekeket, aki csinálja.

Azért kösz a választ.

2011. aug. 22. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a többihez képest nagyon olcsó. Amiket én találtam, azok mind 65.000.-től indulnak (ez 48.000. lenne csak de nagyon gáz) és le kell előre foglalózni hónapokra mert hely sincs, bekerülni se lehet. Utána néztél már ezeknek egy kicsit? Én végig hívogattam az összeset amit csak találtam és hidd el havi 65.000. az alja de volt ahol azt mondták, hogy mostanában abszolút nem fogják tudni felvenni mert 2 évre előre le vannak foglalva a helyek.

Pl. itt személyesen is voltam, nagyon szép, nagyon jó, 68.000./hó kajával együtt és foglalózni kell szabad helyre várva amit nem tudni, hogy mikor lesz de ha meggondolod magad vagy addigra még sincs munkád, nem kapod vissza a pénzt.

[link]

Megpróbálhatod az önkormányzati bölcsit is, ha szociálisan rászorult vagy és nem sürgős akkor talán beveszik jövőre. Vinni kell vagyonnyilatkozatot (persze arról, hogy nagyon szegény vagy :O) meg munkáltatói igazolást, hogy dolgozol, vagyis dolgoznál ha felvennék a gyereket. Tudtommal ott is kell fizetni kaját meg ilyen hozzájárulásokat kb.15.000./hó.

2011. aug. 22. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja, értem. Ti az éves szerződéssel számoltok+kajcsi.

Én a napi ellátás árát számoltam.

Az a helyzet, hogy most készülök majd végigjárni az összeset. Nekünk novembertől kellene szeptemberig, mert akkor már ovis lesz a fiam.

De most elbizonytalanodtam, hogy már ezekbe sincs hely?

Szép! A gyereket meg akasszam a szögre, ha dolgoznom kell?

Önkormányzati bölcsi esélytelen.

2011. aug. 23. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!