Tüzijáték 11 hós babával? Voltatok vele ennyi idősen?
Figyelt kérdés
El szeretnénk menni a tüzijátékra, de nem tudom a 11hós kisfiam mit szólna hozzá, nem ijedne e meg. A napi rutinjában 8-8:15-kor van fürdés, majd tej és ágy. Szerintetek nagyon nyűgös lenne? Isteni baba, eszik alszik mászik vigyorog, nem sír.2011. aug. 18. 22:23
1/10 anonim válasza:
11 hónapossal, remélem nem gondoltad komolyan. Ti menjetek, de a babát passzold le valamelyik mamának. Mi 5 éves gyereket vittünk és kikészült. Volt egy terhes kismamai is majd kidurrant a pocakja annyira előre volt haladva, na az sem volt normális.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem ! Sőt én azt gondolom hogy fel sem fogná hogy mi van .Amúgy meg ha sír eljöttök . Bár ha nem pestiek vagytok akkor már nem kéne elindulni mert akkor már nem lesz közlekedés !? Én azért nem ajánlanám hogy oda vidd mert voltak már ott nagy zavargások pl azt hiszem 2006-ban volt a legnagyobb . Ha nem pestre mentek akkor az ajánlatosabb ott legalább nem nyomnak össze !
3/10 anonim válasza:
voltam, ordított. nem lehetett megnyugtatni. szóval ne tedd!!!
4/10 anonim válasza:
Egy tűzijáték miatt ne billentsd ki a napirendjéből. Évek óta minden augusztus 20.-án van tűzijáték, szerintem még pár év múlva is lesz, addig meg csak kibírjátok valahogy nélküle.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Dehogy, eszünk ágában nincs Pestre elvinni, oda majd csak egyszer, ha nagyobb lesz. Kis településen élünk, ide gondoltuk kivinni.
2011. aug. 18. 22:37
6/10 anonim válasza:
hát, engem most megköveztek: 8 hónaposan a Lánchíd egy nyugisabb részéről néztük vele tavaly, végig sikongatta, vigyorogta az egészet, mutogatott, nevetett, tapsikolt, nagyon élvezte. Sem a zaj, sem a villogás nem zavarta, sőt. Aztán ahogy vége lett, hazaindultunk és gyönyörűen, békésen elaludt.
7/10 anonim válasza:
augusztus 20-ára? hát 11 hónapos gyerekkel nem ajánlott xD
8/10 anonim válasza:
Az én lányom 21-én lesz 11 hónapos, és idén nem megyünk.Mi sem Pesten lakunk, de akkor se.Nagyon megijedne, sokszor még nekem is pattog a szemem tőle.Annyit nem ér az egész.Ráadásul ő már 8-kor alszik, tűzijáték meg később lesz.Nem fogom felébreszteni álmából, őrültség lenne..A gyerek fontosabb, mint egy tűzijáték, ami nálunk mindig szinte ugyanolyan.De napközben lehet elmegyünk tesómékhoz kerti partira.Van ott gyerekmedence, pancsolhat, na, az neki való, és mi is jól fogjuk érezni magunkat.Többet ér, mint egy tűzijáték.
9/10 anonim válasza:
nem mintha nagyon érdekelnének a százalékok, de aki lepontozott, elárulná, mi volt a baj a válaszommal? :) az, hogy őszinte voltam? vagy, hogy a lányom élvezte? vagy nem a kérdésre válaszoltam?:)
nagy az isten állatkertje:))
10/10 anonim válasza:
Off: Én se értem, úgy általában mi értelme van a lepontozásnak! Nem csak ennél a kérdésnél, hanem nagyon soknál.Nincs 2 egyforma gyerek.Az egyik élvezi, a másik gyerek picit érzékenyebb, félősebb, ő meg nem élvezi..Én elhiszem, hogy élvezte a babád:) Én nem vinném, de az én lányom egy kis mimóza, neki nem való még az ilyesmi. ( nem pontoztam senkit se le, se fel )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!