Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téged milyen idősen kezdtek...

Téged milyen idősen kezdtek el tehéntejjel itatni és van e valamilyen allergiád most felnőttkorodban?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 21:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

32 éves vagyok. 3 hetes koromban kaptam először feles tejet, semmilyen allergiám nincs.

(egyébként nem hiszem, hogy pl. a fémallergiának köze lenne a tehéntejhez, de nem értek hozzá)

2011. aug. 19. 08:14
 22/29 anonim ***** válasza:

37 vagyok, 3 hónapos koromig szoptatott anyukám, gondolom, utána kaptam már tejet.

Egész életemben nem volt allergiám semmire.

Bár én sem hiszem, hogy az asztmának, fém-fű-macska allergiának köze van a tejhez.

Azt vettem észre, hogy a szmog vagy a penészes lakás inkább ludas!

Például itt Budapesten sokkal több allergiás ismerősöm van (bennszülöttek), mint vidéken, ahol én felnőttem.

2011. aug. 19. 10:31
 23/29 anonim ***** válasza:
Porallergiám van, nem túl súlyosan, tejes dolgokat meg kb 6hónaposan kaphattam. Egy évesen már réges régen tejeztem, csak kóstolgattam.
2011. aug. 19. 10:56
 24/29 anonim ***** válasza:

3-4 hónaposan cumiból híg tejbegrízt kaptam, most felnőtt fejjel derült ki, hogy az el nem múló pattanásaim a tejérzékenységtől voltak - azóta nem iszok tejet, pedig imádom :(

unokahúgom szintén híg tejbegrízt kapott babaként (régen ez volt a módi..) neki pollenallergiája van

2011. aug. 19. 11:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Tápszert kaptam, majd fél éves koromban tehéntejet. 23 évesen jött elő a laktózérzékenységem. :(
2011. aug. 19. 11:38
 26/29 anonim ***** válasza:
07.53-as vagyok. Most olvastam, hogy félreérthetően fogalmaztam. Szóval hol kissé, hol nagyon ki vannak merülve a vastartalékaim. Így akartam írni.
2011. aug. 19. 12:34
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Érdekes, hogy senki nem írta, hogy 1 éves kora körül kapott volna először, mint pl. én. Anyukám 13 hónapos koromig szoptatott, utána jött a tehéntej. Nincs allergiám.
2011. aug. 19. 13:28
 28/29 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok,fél évesen kaptam felesltejet,nincs allergiám,párom 2 hónaposan kapott felestejet,ő sem allergiás semmire.
2011. aug. 19. 14:53
 29/29 anonim ***** válasza:

Egészen kicsi koromtól, nem tudom, hány hónapos voltam. Vannak allergiáim, de tejre, tojásra sosem voltam. Pollen és porallergiám van, illetve toll és állatszőr.

Ami újabb, hogy pár éve lettem a krumplira és a földimogyoróra allergiás, valamint a latexre. (Ez munkában derült ki, mert latexkesztyűt használtunk.)

2021. febr. 13. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!