Téged milyen idősen kezdtek el tehéntejjel itatni és van e valamilyen allergiád most felnőttkorodban?
32 éves vagyok. 3 hetes koromban kaptam először feles tejet, semmilyen allergiám nincs.
(egyébként nem hiszem, hogy pl. a fémallergiának köze lenne a tehéntejhez, de nem értek hozzá)
37 vagyok, 3 hónapos koromig szoptatott anyukám, gondolom, utána kaptam már tejet.
Egész életemben nem volt allergiám semmire.
Bár én sem hiszem, hogy az asztmának, fém-fű-macska allergiának köze van a tejhez.
Azt vettem észre, hogy a szmog vagy a penészes lakás inkább ludas!
Például itt Budapesten sokkal több allergiás ismerősöm van (bennszülöttek), mint vidéken, ahol én felnőttem.
3-4 hónaposan cumiból híg tejbegrízt kaptam, most felnőtt fejjel derült ki, hogy az el nem múló pattanásaim a tejérzékenységtől voltak - azóta nem iszok tejet, pedig imádom :(
unokahúgom szintén híg tejbegrízt kapott babaként (régen ez volt a módi..) neki pollenallergiája van
Egészen kicsi koromtól, nem tudom, hány hónapos voltam. Vannak allergiáim, de tejre, tojásra sosem voltam. Pollen és porallergiám van, illetve toll és állatszőr.
Ami újabb, hogy pár éve lettem a krumplira és a földimogyoróra allergiás, valamint a latexre. (Ez munkában derült ki, mert latexkesztyűt használtunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!