Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téged milyen idősen kezdtek...

Téged milyen idősen kezdtek el tehéntejjel itatni és van e valamilyen allergiád most felnőttkorodban?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 21:48
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Nagyon hamar felestejet kaptam, allergiás és asztmás lettem...
2011. aug. 18. 22:43
 12/29 anonim ***** válasza:
3 hónaposan, feles tejjel (anyukámnak elapadt a teje), most 35 vagyok, semmi allergia, beteg is alig vagyok.
2011. aug. 18. 22:58
 13/29 anonim ***** válasza:
4 hónaposan fele víz - fele tej + kis gríz. Nincs allergiám.
2011. aug. 18. 23:04
 14/29 anonim ***** válasza:
Engem nem tudott szoptatni az anyukám, allergiás lettem 18 évesen sok mindenre. Később vega lettem, másfél évig, az alatt elmúlt.
2011. aug. 18. 23:17
 15/29 anonim ***** válasza:
3-4 hónapos koromtól kecsketejet és tehéntejet kaptam. 12 éves kor körül kezdődött a szénanátha: virágpor, háztartási por, állatszőr allergia) A terhességem alatt elmúlt, azóta nem jött elő. Bizonyára a terhesség alatti csökkent immunválasz miatt szűnt meg. 37 éves vagyok.
2011. aug. 19. 00:09
 16/29 anonim ***** válasza:
2 hónapos kortól kapem feles tejet, semmilyen allergiás betegségem nincs, a szüléseimet kivéve soha nem voltam kórházban, soha nem is ismertem allergiás embert.
2011. aug. 19. 00:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Öcsém kb. 2hós korától kapott tehéntejet, sajnos allergiás is lett. :(
2011. aug. 19. 03:34
 18/29 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt kihagytam, hogy súlyos asztmája is volt nagyon sokáig, mindig orvosról orvosra jártak vele...
2011. aug. 19. 03:36
 19/29 anonim ***** válasza:

3 hónapig kaptam anyatejet. Egy éves korom körül már tehéntejet kaptam (közben valami oriza nevű löttyöt). 27 évesen jött elő valami fűfélére az allergiám. Egész tavasztól őszig el van dugulva az orrom. A bőröm elég érzékeny. Van olyan öblítő, amitől az egész testem bepirosodik.

Egyébként szerintem nem csak a tehéntej lehet a bűnös, hanem az is, hogy más allergén dolgokat is előbb kaptunk. Én pl fél évesen már tojásrántottát kaptam rendszeresen. Akkor teljesen más volt a felfogás, és a tájékoztatás. Halmozottan vagyunk/lettünk hátrányos helyzetben emiatt. Szerencsés, akinek nem lett allergiája.

2011. aug. 19. 07:15
 20/29 anonim ***** válasza:

Másfél hónapos koromtól kaptam felestejet (anyatej nem volt, tápszertől sugárban hánytam), és súlyos vashiányos vérszegény vagyok, amit nem tudnak kikezelni. Hol kissé, hol nagyon nagy a vastartalékom, és pótolni kell, de olyan még nem volt, hogy minden rendben legyen vele. :(

Öcsém hasonlóképpen lett táplálva, mint én, és minden fűfélére allergiás, és lisztérzékeny is (bár ez utóbbi genetika nagyrészt).

Párom kecsketejet kapott 3 hónapos korától kiegészítésként, és ekcémás foltjai vannak minden tavasszal a testén.

Ha visszaolvastok, elenyésző számban vannak azok, akiknek semmi bajuk.

2011. aug. 19. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!