Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hogy oldjátok meg a...

Anyukák! Hogy oldjátok meg a pótlást a babátoknál?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ha nem fejitek le a melleteket,hanem rárakjátok a babát hogy szopizzon akkor honnan tudjátok hogy mennyit szopott és mennyi pótlást adjatok neki szopi után?

1hós baba anyukája

2009. ápr. 15. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én ha éhs volt még akkor adtam, ha már nem akkor nem. Nem vagyok a méricskélés híve. (egyiket se méricskéltem otthon, direkt nem is volt mérlegem)

A gyerek úgyis egyik nap többet akar enni a másik nap kevesebbet, de ő tudja, hogy mennyire van szüksége.

2009. ápr. 15. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Hidd el,eleinte jól jön ha van babamérlegetek,és jól jön ha méricskélsz.Szopizás előtt ráteszed ruhában a mérlegre,ha végeztél a cicivel,újra megméred.Ebből kiderül,mennyit evett és ez alapján elkészítheted neki a tápit.
2009. ápr. 15. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem méregettem a babát, nem volt mérlegünk, az én babám is hol többet, hol kevesebbet evett, de eszembe se jutott hogy adjak neki plusz kaját, sokszor cicire tettem - most 4 hónapos és 7200 gr, havonta méretjük a védőnőnél/ egybként ő is azt mondta hogy szerezzünk be egy mérleget/. Én is sokszor azt hittem hogy nem elég a tejem neki, meg hogy nem tápláló a tejem, de ez nem így van, mert úgyis bőg ha kajás.... Viszont emiatt sok anyuka furcsán nézett rám... Szerintem ha egy baba éhes akkor sír, nem jó a közérzete, nincs elegendő teli pelus.
2009. ápr. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!