Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kúszó babátoknál hogy oldjátok...

Kúszó babátoknál hogy oldjátok meg, hogy ne fázzon fel?

Figyelt kérdés
Nálunk parketta, meg lap van. A nappaliban van szőnyeg is, de mindig lemászik. Folyamatosan nem pakolgathatom vissza, mert akkor nem fogja élvezni a kúszást.Próbálom a játszószőnyegével követni, de nem mindig sikerül.
2009. ápr. 2. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én semmi extrát nem teszek.Nálunk laminált parketta+járólap van.A pelus miatt popsiról nem tud felfázni,én hosszú nacit és vastag,tapadós talpú zoknit adok rá(10 hós,már kapaszkodva feláll)és ennyi.A nagy se fázott fel.De még nem is igen hallottam ilyenről.
2009. ápr. 2. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát azt kivédeni, h. ne másszon le a szőnyegről tuti nem tudod.Ha nem vagy ott vele, sztem ne hagyd ott mert tényleg felfázhat, ha hideg a padozat.Próbáld járókába v. kiságyba tenni, egyenlőre mást nem tudsz. De ha időd engedi haggyad kúszni, kell neki a tér ahol kibontakozhat.:))
2009. ápr. 3. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Habitapin van és az jól hőszigetel + most már besüt a nap és a szobában nappal van vagy 25 fok, rajta pedig egy réteggel több, mint rajtam.
2009. ápr. 3. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Amúgy 23 fok van. Egy ideig enegedem hogy a parkettán legyen, aztán visszaviszem a szőnyegre. Felfázni tuti nem fog, mert belemelegszik a mozgásba.
2009. ápr. 3. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!