Kúszó babátoknál hogy oldjátok meg, hogy ne fázzon fel?
Figyelt kérdés
Nálunk parketta, meg lap van. A nappaliban van szőnyeg is, de mindig lemászik. Folyamatosan nem pakolgathatom vissza, mert akkor nem fogja élvezni a kúszást.Próbálom a játszószőnyegével követni, de nem mindig sikerül.2009. ápr. 2. 22:25
1/4 anonim válasza:
Én semmi extrát nem teszek.Nálunk laminált parketta+járólap van.A pelus miatt popsiról nem tud felfázni,én hosszú nacit és vastag,tapadós talpú zoknit adok rá(10 hós,már kapaszkodva feláll)és ennyi.A nagy se fázott fel.De még nem is igen hallottam ilyenről.
2/4 anonim válasza:
Hát azt kivédeni, h. ne másszon le a szőnyegről tuti nem tudod.Ha nem vagy ott vele, sztem ne hagyd ott mert tényleg felfázhat, ha hideg a padozat.Próbáld járókába v. kiságyba tenni, egyenlőre mást nem tudsz. De ha időd engedi haggyad kúszni, kell neki a tér ahol kibontakozhat.:))
3/4 anonim válasza:
Habitapin van és az jól hőszigetel + most már besüt a nap és a szobában nappal van vagy 25 fok, rajta pedig egy réteggel több, mint rajtam.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Amúgy 23 fok van. Egy ideig enegedem hogy a parkettán legyen, aztán visszaviszem a szőnyegre. Felfázni tuti nem fog, mert belemelegszik a mozgásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!