Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hós kislányom az ágyában...

3 hós kislányom az ágyában reggelre mindig keresztben találtatik. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Nem probléma, csak mivel az én babám elég nagy, 66 centi, a feje és a lába éppen az ágy rácsaihoz ér, és úgy feszítgeti magát, hogy beszorul. Másnak is volt már ilyen?
2009. ápr. 15. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekünk is volt ilyen, én arra gondoltam vmi sugárzást érez, mert a babák erre hihetetlenül érzékenyek, aztán bemérettem a házat, és kiderült hogy szegénynek a feje benne volt egy hartmann zónában és onnan menekült folyton, mikor áttettük az ágyát meg sem mozdult 11órát aludt egyfolytában. egy próbát megér, csak nem mindegy ki végzi a mérést, mert sok kuruzsló is van köztük. ha érdekel írj privit
2009. ápr. 15. 09:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is volt ilyen annak idején, de a kisfiam magától leszokott róla. mi mindenesetre hosszabb ágyvédőt/fejvédőt tettünk az ágya köré, így nem szorult be semmije.
2009. ápr. 15. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!