Mit adhatok egy 8,5 hós kisfiunak reggelire? A tápszert már nem issza, a tejpépet már úgylátom nemnagyon szereti.
Az én kisfiam is 8.5 hónapos. Naponta 1x iszik tápot fél7 körül; ami nálunk most megy az a Nestlé Beba 2+ vaníliás. Igaz, hogy ez még 6 hós kortól van, nem 8-tól, de ezt eszi.
Tejpépek közül csak a Milupa jön be és szinte mindig teszek bele vmilyen gyümölcsöt, így nagyon szívesen tátogat! :) Ha sietnem kell, akkor igazi gyümi helyett bébiételes gyümölcs is tökéletes a pindurkámnak (Kecskeméti alma-málna, vagy Hipp bármilyen).
Előfordul olyan is, hogy a tejpépbe gyümölcsön kívül darálok még kekszet - így is imádja.
2.válaszoló vagyok
Kisfiam még egyáltalán nem eszik se kenyeret, se kiflit, vajat pedig nem is próbáltam. Mindössze 2 fogacskája van alul. Adtam már neki egy pici kenyérhéjat, hogy szopogassa, rágcsálja, de olyan fintort vág, hogy az na! :) Folyamatosan fogom hozzászoktatni, előbb-utóbb gondolom szívesen majszolja majd.
Mi pont ma próbáltunk először igazi natúr joghurtot (Danone Activia) friss vilmoskörtével. Az igazi nagy siker elmaradt, de azért tátogatott! :) Új íz, ezt is majd megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!