Miért van az, hogy rengeteg anyukát csak addig érdekel a babája egészsége amíg meg nem születik?
Figyelt kérdés
Minden terhes nőtől azt hallom, hogy a baba egészsége a legfontosabb. A 9 hónap alatt bújják a babás szakkönyveket, oldalakat, orvosi ajánlásokat, de amikor megszületik a baba, akkor már nem érdekes mindez annyira.
Gondolok itt a kecsketejező anyukára, vagy a hordozóban dekkoló babákra, a bébikompozókra, az ültetést eröltetőkre, a 3 hónaposan tejbegrízt adókra és még sorolhatnám.
Fel nem foghatom, hogy ha valamiről köztudott, hogy nem jó a babának, akkor azt miért erőlteti rá anyukája. Egyáltalán honnan veszi a bátorságot, hogy egy másik kis lénynek önhatalmúlag keresztbe tegyen?!
(természetesen a szélsőséges esetekre gondolok)
2009. ápr. 14. 20:16
11/11 anonim 

válasza:

Szerintem azok az anyukák is nagyon jó anyák akik ezeket teszik babájukkal ők tudják mi a jó babájuknak. Én se vagyok akkor minta anyuka mert én is sokszor babahordozóba tettem babám és 3 hónaposan reszelt almával kostoltattam. Szerintem ezzel nem rontják el a a babákat. Mindenkinek van egy elképzelése mig a bábát várják bújják a könyveket mint én, de amikor megszületik minden megváltozik mert rájövünk, hogy nagyon hasznos dolgok vannak amik segítenek nekünk mint a bébi hordozó, bébikomp.( szerintem lehet ezeket nyugodtan használni csak nem állandóan.) Én is már gondolkodtam azon, hogy adok a babámnak feles tejet, de egyelőre lemondtam róla. Szerintem még mindig jobb előbb hozzá táplálni mint tápszert adni ami szerintem abszolút nem természetes bármit is mondanak róla. Nekem pl. azt mondta a védőnő, hogy inkább előbb kezdjem a hozzá táplálást mint, hogy tápszert adjak neki. Ez provokáló kérdés egyébbként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!