Miért van az, hogy sokkal több baba születik oda, ahol nem is várják, vagy meg sem tartják? Aki meg évek óta mindent megtesz, hogy legyen, annak nincsen?
Igazság az nincs:(
Mi sem terveztük, védekezés mellett jött, megtartottuk és most életem szerelme 4,5hós kisfiú:)
Nagyon sajnálom azokat a családokat akiknek nemlehet,mert a világ legszebb dolga.
Környezetemben is van 1család 8gyerekkel, és enni is alig van...Szóval nem értem mért nekik adatik meg ennyi gyerek.
Amúgy ha nem tehettem volna meg hogy megtartom akkor sem öltem volna meg(abortusz) nyílt örökbefogadást választottam volna
Ez nekem is feltűnt, anno. 2 évig imádkoztam, nyaggattak szülők, rokonok, munkatársak. Aztán lemondtam róla.
Helyreállt az életem, abbahagyta mindenki a kérdezősködést, és egyszercsak betoppant az angyalkánk.
Mindennél jobban vágytam egy gyerekre, és borzasztó volt az látni, hogy a környezetemben "potyognak" a bébik.
Bízom abban, hogy fent látták, hogy jó helyre érkezik a lányom, és meg is érdemeljük. Legalább is reménykedem...
Ha Te is hasonló cipőben jársz, és mindenkinek kitartás!
Egyszer hallottam egy ilyet, nem tudom pontosan, de az a lényege, hogy minden baba egy felhőn ül, és onnan les minket. És jön, ha jönnie kell!
Köszi, hogy írtatok!
Először is: sok boldogságot Nektek!
Igen, nagyon bánt, hogy más csak úgy "potyogtatja" a gyerekeket, nekünk pedig nem jön össze sehogy...
A sajátról már (talán) le is mondtunk, és az örökbefogadott babánkat várjuk, de a várakozás már-már idegtépő (4 év).
Már ott tartok, hogy ha meglátok egy kisgyereket, elsírom magam. Annyira vágyom rá, hogy én is anyuka legyek.
És akkor hallom, hogy mennyien dobják el maguktól a magzatjukat... hihetetlen! Nekem ez olyan, mintha a szívemet tépnék ki...
Nekem viszont az esik rosszul,h már megkaptam:"más rendes embernek egy gyereke sincs,nekem pedig 4 is van.":S
Én nem tehetek arról,h könnyen estem teherbe-tervezett gyerekek-,és arról sem,h más pedig nem tud.Nem tartom magam "nem rendes" embernek.Sajnálom azt akinek nem lehet babája,mert tudom mekkora boldogság,de nem hiszem,h neki jobb lesz attól ha rám irigykedik.Tudom,h sarkított,de attól,h valakinek túl sok van valamiből,attól még nekem nem lesz,bármennyire szeretném.(Nekem annyi gyerekem van ahányat szeretnék-tőlem mást vett el az élet.)
Mindig érdemes pozitívan állni az élet elé,A jó gondolatok jó dolgokat vonzanak be.:)
ma 20:50
Ha jó helyre született az a 4 gyermek, akkor az csodás!
Hidd el, én nagyon örülök, amikor azt látom, hogy van egy nagy, boldog család, sok gyerekkel...
De én azokra gondolok, akik nem is akarják, nem is szeretik a gyereket, mégis teherbe esnek. Utána meg mennek abortuszra, vagy beadják a gyereket állami gondozásba...
Nektek jó egészséget, és sok boldogságot a gyerkőcökkel!! :)
Köszönöm.:)
De megismételném:a jó gondolatok jó dolgokat vonzanak be.Meg kell próbálni mindenben megtalálni a jót:talán a sors annyira jó embernek tart titeket,h más eldobott gyerekét bízza rátok,mert tudja,h úgy fogjátok szeretni mint a sajátotokat.:)
Sok szerencsét kívánok,remélem,minél hamarabb megkapjátok a babátokat!
Köszönöm. Én is remélem...:))
Olyan nyomorultnak érzem magam...:((
Minden ismerősöm, rokonom gyerekével szívesen foglalkozom, imádom őket (és ők is engem szerintem :))
Jól kijövök a gyerekekkel.
Ezért fáj olyan rettenetesen, hogy nincs sajátom...
Sok mindenen vagyunk túl (hormonkezelések, lombikozás), eleinte bizakodtam az első években, de mostanra felőrlődtem teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!